Pubg Mobile Emülatör Tavsiyesi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeadRabbit
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bluestacks yeni versiyonu varda oda gemeloop gibi ramden yiyor
Gameloop en iyisi
En kral pcde bile dar biğaz yapıyor hocam gameloop ❤❤❤
kesinlikle katılıyorum bu arada yani sonuç olarak mobile yapılmış bir oyunu bilgisayarda ne kadar performanslı oynabilirsin ki değil mi ?

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka kendi emülatörü en iyisi diğerleri ya tuşları çalışmaz ya çok donar kendi emülatörünü ayarlarını güzelce yap youtubden falan kontrol et ozamansorun olmaz
tavsiyen
Ld player güzelde tuş dizaynı biraz karışık ayarlarsan efsane müq oluyor
bunuda yazdım bır kenara yarın denemek için
Post automatically merged:

Tavsiye ederim, yasak almadan 30 gün kaldım
yasak almadan derken ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
gamelop benımde senın gıbı takıntılarıım vardı emın ol hepsini denedim gamelop eski sürümünü bile ama en iyisi güncel gamelop emilatoru

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
onu denedim o gec acıyor oyunun ilk acılısı 10 dk fılan suruyor ssd 70 mgbt internete ragmen
Yeni versiyonu bulursam atayım güncelleştirilmıs versiyonunda kasmama oranı % 80 civarında fakat 4gb ram net olması gerek pcde
Eski sürumu çok kasar
Optimizasyon dengemeyici programlar kullan

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hile kullanmadan oynuyacam diyosan Phoenix Os diye sistem var onu kurcaksın bilgisayarı telefon gibi yapıyor pc yi açınca 2 seçenek cıkıyor normal windowsa giriş yada phoenix os girişi phoenix seçicen gram kasma yok arkadaslarıma hep bunu yaptık çoğu kişi bilmiyor bunu

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
12 ram i5 4 nesil gt 740 m ekran kartı var
bak bende sadece 4gb ram i5 660k var ve ben orta ayarda çok akıcı oynuyorum windows 8.1 de akıcı ayarda çok donuyordu ama 10 a geçtim orta ayarda çok iyi oynuyorum işletim sistemin ney ve hangi ayarları yapıyorsun çünkü sistemin benden de iyi windows guncellemelerin ne durumda

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hile kullanmadan oynuyacam diyosan Phoenix Os diye sistem var onu kurcaksın bilgisayarı telefon gibi yapıyor pc yi açınca 2 seçenek cıkıyor normal windowsa giriş yada phoenix os girişi phoenix seçicen gram kasma yok arkadaslarıma hep bunu yaptık çoğu kişi bilmiyor bunu
bunada bakıcam

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bak bende sadece 4gb ram i5 660k var ve ben orta ayarda çok akıcı oynuyorum windows 8.1 de akıcı ayarda çok donuyordu ama 10 a geçtim orta ayarda çok iyi oynuyorum işletim sistemin ney ve hangi ayarları yapıyorsun çünkü sistemin benden de iyi windows guncellemelerin ne durumda
işletim sistemi win 10 780 p acıyororum oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...