DeadRabbit
Uzman Üye
kesinlikle katılıyorum bu arada yani sonuç olarak mobile yapılmış bir oyunu bilgisayarda ne kadar performanslı oynabilirsin ki değil mi ?Bluestacks yeni versiyonu varda oda gemeloop gibi ramden yiyor
Gameloop en iyisi
En kral pcde bile dar biğaz yapıyor hocam gameloop ❤❤❤
onu denedim o gec acıyor oyunun ilk acılısı 10 dk fılan suruyor ssd 70 mgbt internete ragmenBluestacks yeni versiyonu varda oda gemeloop gibi ramden yiyor
Gameloop en iyisi
En kral pcde bile dar biğaz yapıyor hocam gameloop ❤❤❤
tavsiyenkanka kendi emülatörü en iyisi diğerleri ya tuşları çalışmaz ya çok donar kendi emülatörünü ayarlarını güzelce yap youtubden falan kontrol et ozamansorun olmaz
bunuda yazdım bır kenara yarın denemek içinLd player güzelde tuş dizaynı biraz karışık ayarlarsan efsane müq oluyor
yasak almadan derken ?Tavsiye ederim, yasak almadan 30 gün kaldım
gamelop oyunun yarısında donuyor veya gırmesı 10 dk buluyorgamelop benımde senın gıbı takıntılarıım vardı emın ol hepsini denedim gamelop eski sürümünü bile ama en iyisi güncel gamelop emilatoru
Yeni versiyonu bulursam atayım güncelleştirilmıs versiyonunda kasmama oranı % 80 civarında fakat 4gb ram net olması gerek pcdeonu denedim o gec acıyor oyunun ilk acılısı 10 dk fılan suruyor ssd 70 mgbt internete ragmen
yarın onu denıyecegımld player
donma yok ama dediğin gibi geç açılıyor sistemle ilgili olabilir ama sistemin ne olursa olsun gamelop en iyisi gtx tool denedin migamelop oyunun yarısında donuyor veya gırmesı 10 dk buluyor
12 ram i5 4 nesil gt 740 m ekran kartı varo zmaan senin pc den kaynaklı olabilir donanımların yeterli gelmiyordur
bak bende sadece 4gb ram i5 660k var ve ben orta ayarda çok akıcı oynuyorum windows 8.1 de akıcı ayarda çok donuyordu ama 10 a geçtim orta ayarda çok iyi oynuyorum işletim sistemin ney ve hangi ayarları yapıyorsun çünkü sistemin benden de iyi windows guncellemelerin ne durumda12 ram i5 4 nesil gt 740 m ekran kartı var
bunada bakıcamhile kullanmadan oynuyacam diyosan Phoenix Os diye sistem var onu kurcaksın bilgisayarı telefon gibi yapıyor pc yi açınca 2 seçenek cıkıyor normal windowsa giriş yada phoenix os girişi phoenix seçicen gram kasma yok arkadaslarıma hep bunu yaptık çoğu kişi bilmiyor bunu
baya farkı oluyor mu performansta çünkü dediğin zahmetli bir işbunada bakıcam
işletim sistemi win 10 780 p acıyororum oyunubak bende sadece 4gb ram i5 660k var ve ben orta ayarda çok akıcı oynuyorum windows 8.1 de akıcı ayarda çok donuyordu ama 10 a geçtim orta ayarda çok iyi oynuyorum işletim sistemin ney ve hangi ayarları yapıyorsun çünkü sistemin benden de iyi windows guncellemelerin ne durumda
1080p aç ve ekranı 1080-1024 yap gölge kapalı düzgünleştirme kapalı oto grafik kapalı bendekı ayarlar böyle ve benım sıstem senden daha kötü ama orta ayarda akıcı oynuyorumişletim sistemi win 10 780 p acıyororum oyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?