zararı yok arkadaşlarım mobilden giriyor ben pcden oyuzden onlarada zor oluyorHiç rastlamadım konusuda açılmadı, bunun ne zararı var ki?
arapça anlayan biri olsa telegramda bi arap kanalı var sağlam condig falan yapıyor bende 1 kaç kez kullandım oyun dosyası falan değişiyor.onlarda varmıdır bilemiyorumŞuanda emulator decected bypass bulunmamakta piyasada. Scam linkler dolu her taraf.
Dostum problem orada. Onlar 1.5 2 sene önce ki configler. Kısa yoldan ban yersinarapça anlayan biri olsa telegramda bi arap kanalı var sağlam condig falan yapıyor bende 1 kaç kez kullandım oyun dosyası falan değişiyor.onlarda varmıdır bilemiyorum
knk var ama safe olanlar paralımerhabalar pubg mobilede emülatöre yakalanmama bilgisi olan varmı acaba yada satılan bir site biliyorsa pmden yazabilirmi
yada yakalanmayan emülatör programıda olabilir
reis adam emulator den mobillerle oynamak istiyor. yazdıklarınla pek bi alakası yok gibiconfiglerin hepsi ban atyor sadece bitanesi atmıyor oda suan bende mevcut parlaklık 300 felan görüş acısı i pad görüşü
+1reis adam emulator den mobillerle oynamak istiyor. yazdıklarınla pek bi alakası yok gibi
kral eğerki 3 mobil 1 pc giriyorsanız karşıyada ona göre adamlar geliyor full emilatör gelmiyor yanizararı yok arkadaşlarım mobilden giriyor ben pcden oyuzden onlarada zor oluyor