en yüksek tabi reissistemim güzel hamgi ayarlarda oynamalıyım
kanka hertürlü drop yersin ama bence orta ayarda oynasistemim güzel hamgi ayarlarda oynamalıyım
1650 taf gaming ekran kartım işlemcim 10400f anakartım msn b460 a pro ramde 16gb hangi ayara alsam sıntı olmuyor ama oyun içi drop yiyorumGtx 1060 ve üzeri veya muadili bir ekran kartına sahipsen, HDR modunda en yüksek kare hızına alabilirsin akıcı bir şekilde oynarsın oyunu. Emulator ayarlarından da directx seçip kullanılan ram kapasitesini ve işlemci çekirdeğinide en yükseğe ayarlarsan iyi olur. Ama en nihayetinde rekabetçi bir oyun oyun içi grafik ayarlarını akıcıya alıp kare hızını da en yükseğe alıp oynayabilirsin. Tamamen tercih meselesi. İyi oyunlar
önerdigin bişey varsa sevinirimgame loop kullanmanı önermem usta öncelikle sürekli dorp falan giriyor sorun oluşuyor
Sistemin güzel dostum hayırlı olsun öncelikle. Arada kasmanın sorun tamamen emülatörün opmizasyon kıtlığından dolayı. PUBGM için elimizdeki en iyi seçenek gameloop maalesef. Farklı bir emulatör istersen, PUBGM harici android oyunlar için kullandığım NOX PLAYER var, onun harici en yaygın emulatörler BLUESTACKS, MEMU PLAY. Youtube da optimizasyon videoları var PUBGM ile ilgili tüm emülatörlerin. Arayüzü sana kolay gelen emualtörü seçebilirsin.kasma sorunum yok ama nedense emülatörden mi anlamadım bazı noktalarda kasıntı vuruyor
Post automatically merged:
1650 taf gaming ekran kartım işlemcim 10400f anakartım msn b460 a pro ramde 16gb hangi ayara alsam sıntı olmuyor ama oyun içi drop yiyorum
akıcı 90 fps al yemessin bencekasma sorunum yok ama nedense emülatörden mi anlamadım bazı noktalarda kasıntı vuruyor
Post automatically merged:
1650 taf gaming ekran kartım işlemcim 10400f anakartım msn b460 a pro ramde 16gb hangi ayara alsam sıntı olmuyor ama oyun içi drop yiyorum
sistemin en fazla hangi ayarlarda oluyorsa onda ona kankasistemim güzel hamgi ayarlarda oynamalıyım
usta ne kadarda ugrassan bi ayar tutmuyor sıkıntı yasatıyor tam dıyorsun iyi ayar ama yınede kasıntı yaptırıyordostum eğer ki bilgisayarına güveniyorsan en yükeseğe al ama sana önerim orta ayarlarda oynaman. emulatör oldugu için droplar giriyor zaten
sistem özelliklerini atar mısınusta ne kadarda ugrassan bi ayar tutmuyor sıkıntı yasatıyor tam dıyorsun iyi ayar ama yınede kasıntı yaptırıyor
sistemin en fazla hangi ayarlarda oluyorsa onda ona
1650 taf gaming i5 10400f msı b460 a pro hyperx 16 bg ram ustasistem özelliklerini atar mısın
aslında denemek ıstıyorum bı bakıcam tesekkür ederimBen bluesatcs5 kullanıyordum. Öneririm.
ne demek. Birşey soracaktım yardımcı olur musun?Post automatically merged:
aslında denemek ıstıyorum bı bakıcam tesekkür ederim