Onaylı Üye
PUBG Mobile emülatörü çok kasıyor. FPS'im çok düşük. Ne yapmalıyım?
Moderatörün son düzenlenenleri:
ekran kartı önermek yerine işlemci önerebilirdin kanka emulator genellikle gücü işlemciden alır işlemcin ne kadar güçlü olursa o kadar fazla performans alırsınDurumun iyiyse yüksek ekran kartı alabilirsin daha az kasma sorunu yaşarsın
ekran kartı fazla etki etmez emulator gücü işlemciden alır işlemcin ne kadar iyi olursa o kadar iyi fps alırsın ha ekran kartı belli bir yere kadar kasmayı düşürür ama çok düşürmez eğer işlemci değiştirir ise baya fps artışı olacağını görürEkran kartı ve mönitor alıp yapabilirsin knk
tek çaresi ekran kartı alma
olabılır knk tesekkurler ıyı amaDurumun iyiyse yüksek ekran kartı alabilirsin daha az kasma sorunu yaşarsın
ayarladım kral neyse yarı yarıya verdımgameloop ayalşarına girip kendi bilgisiyarına göre ayarlicam akrdeşim
ekran kartım ıyı monıtordde yenı degıstırdımEkran kartı ve mönitor alıp yapabilirsin knk
sil tekrar yükle kanka sorun devam ederse formu bi araştır derimemulatörden de kaynaklanıyor olabilir. İstediğim kadar ayar yaptım ama fps artmıyordu o yüzden emulatörden oynamayı bıraktım.