PUBG Mobile en iyi bypass hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Piyasadaki en sağlam, en iyi PUBG Mobile bypass hangisi? Bilen var mı? Günlerdir arıyorum, bulamadım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
crberus ,neredyse hepside aynı yazılımı kullanıyorlar arayüz farklı sadece ban oranı(belli ettiğin takdirde) aynı

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Reseller globalde Ban atıyor Taiwan falan kullanmak istemiyorum sağolasın

crberus ,neredyse hepside aynı yazılımı kullanıyorlar arayüz farklı sadece ban oranı(belli ettiğin takdirde) aynı
Yazılımı ücretsiz dağıtıyorlar 3.5 sürümü cerberus çok eski bypass hâlâ aktif olduklarını bilmiyodum linki var mı hocam

Banlı Üye
1 HİZMET YILI
abartma bilader hiIeyi sattıktan sonra tw öneriyosunuz millete global ban atıyo diye procheatle aynı altyapıyı kullanıyosunuz
kardeşim benım sen dedınkı bana global mı tw mı gıreyım bende dedımkı tw her zaman daha safedır 0 hesap acıcaksan twden basla dedım global surumdee guvenlı deddım sana

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dediğini yaptım tw girdim 3 gün boyunca. Global oynanmıyo sızın hıIe bana global lazım

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kıvırmayın bılader. o zaman başka şimdi başka diyonuz

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Kral bazı telegram grupları veya WhatsApp grupları var oradan atıyorlar benim tercihim discod'dan girip al hileyi senin için daha kolay olur en iyi olarakta PubgHPR sunucusu var oraya bakabilirsin istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...