Üye
Piyasadaki en sağlam, en iyi PUBG Mobile bypass hangisi? Bilen var mı? Günlerdir arıyorum, bulamadım.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Reseller globalde Ban atıyor Taiwan falan kullanmak istemiyorum sağolasın
Yazılımı ücretsiz dağıtıyorlar 3.5 sürümü cerberus çok eski bypass hâlâ aktif olduklarını bilmiyodum linki var mı hocamcrberus ,neredyse hepside aynı yazılımı kullanıyorlar arayüz farklı sadece ban oranı(belli ettiğin takdirde) aynı
When I say software, I mean they give the codes for free.wiche one
tell me
like pubg hk
reseller globalde ban atıor derken as20 kullanıcımız var dostumReseller globalde Ban atıyor Taiwan falan kullanmak istemiyorum sağolasın
Yazılımı ücretsiz dağıtıyorlar 3.5 sürümü cerberus çok eski bypass hâlâ aktif olduklarını bilmiyodum linki var mı hocam
abartma bilader hiIeyi sattıktan sonra tw öneriyosunuz millete global ban atıyo diye procheatle aynı altyapıyı kullanıyosunuzreseller globalde ban atıor derken as20 kullanıcımız var dostum
kardeşim benım sen dedınkı bana global mı tw mı gıreyım bende dedımkı tw her zaman daha safedır 0 hesap acıcaksan twden basla dedım global surumdee guvenlı deddım sanaabartma bilader hiIeyi sattıktan sonra tw öneriyosunuz millete global ban atıyo diye procheatle aynı altyapıyı kullanıyosunuz
global nıye oynanmıyor kardesım anlamadım dıscorda gelıp wın ss kanalına baksana sendediğini yaptım tw girdim 3 gün boyunca. Global oynanmıyo sızın hıIe bana global lazım
kardeşim benım sen yazsanabıze satın aldıysan hıleyı alıyorsunuz bırdaha mesaj atmıyorrsunuz ınsan soru sorarkıvırmayın bılader. o zaman başka şimdi başka diyonuz