Onaylı Üye
Mobile gerçekten yaptığı yeniliklerle çok iyi randıman yakaladı gelişmeye devam
Ölüm tekrar kamera etkinleştirirse oyunu kasma ve drop sorunu yaşayabilir.Oyunu daha adam akıllı optimize edemeyip ultra hd getirmeleri tuhaf. GTX 1650 16 GB 3200 mhz ram ve ryzen 5 2600 işlemci ile oyun kasıyor siz düşünün.
Tüm emulator ayarları tam. Arada salak saçma drop giriyor daha bunları düzeltemeyen oyun yapımcıları salak saçma şeylere girişiyor.
%100 çalışacağının garantisi yok ve eğer ondan kaynaklı donuyorsa bunu yaşayanlar çoktan bildirmiştir ve çözülmüş olması gerekir.Ölüm tekrar kamera etkinleştirirse oyunu kasma ve drop sorunu yaşayabilir.
NOT: Discord arkadaşlar bunu olduğu söyledi.
orta seviye performansli telefonumu 60fps kasmadan drop yemeden oynuyorum. tek çözümü için format atmanız gerekiyor. sorunu devam ediyorsan donanımların sıkıntı olabilir.%100 çalışacağının garantisi yok ve eğer ondan kaynaklı donuyorsa bunu yaşayanlar çoktan bildirmiştir ve çözülmüş olması gerekir.
Telefondan bahsetmiyorum düzgün okusan anlayacan.orta seviye performansli telefonumu 60fps kasmadan drop yemeden oynuyorum. tek çözümü için format atmanız gerekiyor. sorunu devam ediyorsan donanımların sıkıntı olabilir.
"optimize edemeyip " ve "kasıyor" bahsediyorsun o sana cevap verdim. pubg mobile optimize sorunu değil emulatorlar ve telefonlar drop yemiyorTelefondan bahsetmiyorum düzgün okusan anlayacan.
Halen anlamıyorsun galiba Oyun telefonlar için yapılmış bir oyun. Pc için adam akıllı optimizasyon yok. Anla şunu artık."optimize edemeyip " ve "kasıyor" bahsediyorsun o sana cevap verdim. pubg mobile optimize sorunu değil emulatorlar ve telefonlar drop yemiyor