Çözüldü PUBG mobile eşleşmede uzun süre bekleme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
PUBG Mobile, GameLoop dışında emülatörle girmeyi denediğimde dklarca bekliyor. Bu durum sizde de var mı? GameLoop için bilinçli olarak diğer emülatörleri sınırladılar mı nedir? En basitinden "takım ölüm maçı açıyorum, dil sınırlaması vs olmadan "Avrupa sunucusunda" 4-5dk diyor, adam bulamıyor: S

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Selamlar, Bu hatanın nedeni 2020 yılları içerisinde Tencent gaming adı ile bilinen emülatörün Gameloop isimli emülatöre geçmesinden ufak tefek hatalar meydana gelmişti. Bu yüzden oyunlarda hatlar meydana geldi ve gameloopa geçişiyle binlerce kişide hatalar meydana geldi ve oyuna giremediler hatalardan dolayı hem oyuncu sayısının azalması hemde giriş yapamayan oyuncularla birlikte maç arama sürelerinin uzun sürelere çıktığı gözlemlendi. Şu anda oyunun oyuncusu büyük oranda düştüğü için ara sıra bu hata yine meydana geliyor.
Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
emulatordekı botları kaldırma denemesi yapmışlardır fazla elonda oynayan yoksa bulamaz kolay kolay

Üye
5 HİZMET YILI
bendede benzer bi sorun var hileyi açınca oyun birden siyah ekran alıyor yani görüntüyü yansıtmıyor ama aslında oyunu oynayabiliyorsun ama kim görüntü yokken oyun oynamak ister ki?

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
emulatordekı botları kaldırma denemesi yapmışlardır fazla elonda oynayan yoksa bulamaz kolay kolay
tüm oyuncular sanırım gameloop kullanıyor ondan dakikalarca bekliyoruz
Gameloopta, Diğer emülatörlerde farklı olmalarına rağmen aynı oyunu aynı sunucuya bağlanarak oynatmıyor mu zaten? Aynı sunucu bağlanıyorlarsa, Gameloop un 30 snde bulduğu odayı diğerleri niye en az 2-3 dkda buluyor bunu anlamadım. Eğitim alanına giriyor, gameloopta ana okulu gibi her yerden adam çıkıyor ama diğer emülatörlerde bir iki tane ya var ya yok. Bu nedir anlamış değilim..

Üye
7 HİZMET YILI
bu sorun bendede oluyordu sanırsam kişiye göre oyun aranıyor ve bu yüzden olmuş olabilir misal rank level vb. kd ye göre aranıyor olabilir benim rankım yükseldikçe daha hızlı giriyor

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Kanka bendede yaşanıyor inan bilmiyorum ama gamelooptan oynamadıgım ıcın olabilir diye düşünüyorum elomda As yıldız 2

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, Bu hatanın nedeni 2020 yılları içerisinde Tencent gaming adı ile bilinen emülatörün Gameloop isimli emülatöre geçmesinden ufak tefek hatalar meydana gelmişti. Bu yüzden oyunlarda hatlar meydana geldi ve gameloopa geçişiyle binlerce kişide hatalar meydana geldi ve oyuna giremediler hatalardan dolayı hem oyuncu sayısının azalması hemde giriş yapamayan oyuncularla birlikte maç arama sürelerinin uzun sürelere çıktığı gözlemlendi. Şu anda oyunun oyuncusu büyük oranda düştüğü için ara sıra bu hata yine meydana geliyor.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...