Çözüldü PUBG Mobile ESP çalışmıyor (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Öncelikle selam dostlar PUBG Mobile'de hile yapmaya başladım oyun hileden oynanmıyor çünkü her neyse bana loaderi başlatmamdan sonra noban gibi bir şey çıkmıyor öncelikle ve hile load oluyor insertle menüyü falan açabiliyorum ama hileler çalışmıyor F6 yapsam da kaç kez olmuyor net Framework'ü sildim tekrar yükledim denilen packi de kurdum ama olmuyor ve arada bir kez oluyor ESP ama tüm adamlar gözükmüyor eğlence parkında 20 adam varsa 2 3 tanesi gözüküyor bir el atabilecek var mı teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Emülatör olarak hangisini kullanıyorsunuz ?

Eğer GameLoop kullanıyorsanız en sorunsuz deneyim için GameLoop 4.4 versiyonunu kullanırsanız sorununuz muhtemelen çözülecektir.
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI

Eğer GameLoop kullanıyorsanız en sorunsuz deneyim için GameLoop 4.4 versiyonunu kullanırsanız sorununuz muhtemelen çözülecektir.

Son düzenleme:
Çözüm
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI

Eğer GameLoop kullanıyorsanız en sorunsuz deneyim için GameLoop 4.4 versiyonunu kullanırsanız sorununuz muhtemelen çözüleceltir.
Hemen Deneyip Döneceğim Teşekkür Ederimm

Hileyi Hiç Kullanamadan Ban Yemişim Teşekkür Ederim MemoryHackers Ekibi

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hile 7.1 sürümüne daha uyarlanmadı 4.4 sürümünü yotube den indirip sorunsuz bir şekilde hileyi çalıştırabilirsin.
Ban yeme konusuna gelirsek memoryhackers ekibinin buna yapacak birşeyi yok hileyi açarken ban yeme riskini göze almadan açtıysan beni yanlış anlama da bu senin hatandır dostum adamların yapacağı birşey yok yani .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...