Onaylı Üye
zaten kapalı bende herşey ama son 2 3 gündür esp de bazı adamlar gözükmüyor
sanırım sorunu buldum ben memu denen emülatörü kullanıyordum.Sanırım gameloop kullanmam lazımmış.
antibansız açtım start game first e tıklayınca o 2. pencere kapanıp ilk pence acık kalıyor ama hile acılmıyor
Hepinize merhaba arkadaşlar ben Bigmoonster, arkadaşlar bu videoda sizlere esp ve script hataları alan veya oyuna girdiğiniz zaman esp herkesi göstermiyor aga! gibi tepkilerle karşılaşan arkadaşlar için bir yardım videosu çektim umarım yardımcı olabilmişimdir teşekkürler.
Not ; Arkadaşlar Video tamamen Memorhacker.org kullanıcıları için yapılmıştır desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Eyvallah brom yardımcı olabildiysem ne mutlu banaelıne saglık baskan cok yardımcı oldu
Dediğim gibi az önce de sonuçta bu bir yazılım daha fazlasını bekleme dostumzaten kapalı bende herşey ama son 2 3 gündür esp de bazı adamlar gözükmüyor
Reis kısasını söyleyeyim sana windows güvenlik ayarları eğer kapalıysa esp de sıkıntı çekersin çünkü gerçek zamanlı koruma her zaman açık kalacaktır önemli olan zaten gerçek zamanlı korumaEllerine sağlık Hocam. Güzel bir anlatım olmuş.
Pubg Mobile oynuyorum. Ancak ESP adamların hepsini göstermiyor, alanda 10 adam varsa 7-8 görünüyor diğerleri görünmüyor. Bununla ilgili başka bir önerin var mı? Sende nasıl çalışıyor, herkesi gösteriyor mu her oyunda? Daha 6-7 gün önce sıkıntı yoktu, adam kaçırmıyordu, ama bu ara çok adam kaçırıyor, hile var diye güvenip rahat oynayınca da gümletiyorlar. (Az önce Sanhook'ta 3 kişiyi vurdum, dördüncüyü göstermedi, pusmuş bir köşede, hiç ses de çıkarmadı, ben loota başlayınca çıkıp vurdu mesela.)
Bir de her oyuncuda farklı farklı kişileri kaçırıyor. Mesela takımlı oynuyorum. Takım arkadaşım benim gördüğüm adamı görmüyor, aynı yerde ben de onun gördüğünü göremiyorum. Ama ikimizin de göremediği adam da oluyor.
(Windows 10 Pro kullanıyorum, tüm güncellemeler yüklü. Ayrıca windows defender ve güvenlik duvarını ben Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisinden kapatıyorum, yani defender ve güvenlik duvarı hizmeti hiç çalışmıyor bende.)
bende aynılarını yapıp oynuyordum ancak bugün esp düzgün çalışmıyor bazı adamları gösteriyor bazılarını göstermiyor
[/QUOT
Denersin ya bir günİndirirsem denicem![]()
![]()
Eyvallah brom yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Post automatically merged:
Dediğim gibi az önce de sonuçta bu bir yazılım daha fazlasını bekleme dostum
Reis kısasını söyleyeyim sana windows güvenlik ayarları eğer kapalıysa esp de sıkıntı çekersin çünkü gerçek zamanlı koruma her zaman açık kalacaktır önemli olan zaten gerçek zamanlı koruma
Aynı sorun bendede oldu. dediğin gibi 10 adam varsa 8 i gözüküyodu. f6 tuşuyla hileyi yeniden yeniden açıyorsun düzeliyor. olmazsa tekrar. olana kadar f6 bas.Güvenlik ayarları kapalı mı olsun açık mı olsun? Güvenlik duvarı ve defender bende hizmet olarak çalışmıyor, gerçek zamanlı korumanın açık olması mümkün değil. Ayrıca güvenlik duvarı ya da gerçek zamanlı koruma açık olursa, hile hiçbir şekilde çalışmaz. Bende ise hile çalışıyor ama ESP 5-6 gündür 10 adam varsa 8 ini gösteriyor.
süper eline sağlıkHepinize merhaba arkadaşlar ben Bigmoonster, arkadaşlar bu videoda sizlere esp ve script hataları alan veya oyuna girdiğiniz zaman esp herkesi göstermiyor aga! gibi tepkilerle karşılaşan arkadaşlar için bir yardım videosu çektim umarım yardımcı olabilmişimdir teşekkürler.
Not ; Arkadaşlar Video tamamen Memorhacker.org kullanıcıları için yapılmıştır desteğiniz için çok teşekkür ederim.
olmaz w10 lazmBeyler ben Windows 7 kullanıyorum nasıl olcak![]()
yes having same problem since 1 weekbendeki problem hala devam ediyor ama. Eşya yeri gösterse radar çalışmıyor, radar çalışsa diğerleri çalışmıyor...
aslında söyledikleriniz mantıklı çünkü eğlence modunda çok sık karşılaşmıyorum ama son 1 saatte normal modda tam gaza geliyorum onu indir bunu indir aradan biri çıkıyor tabi görmüyorum indiriyor adamları bayılttığımla kalıyorum. işin garip tarafı şu. bazen gözüküyor adam arabanın üstünde iken ama inince kayboluyor. normal modda olması biraz entrasan.bu durum son zamanlarda baya çoğaldı biraz el atılmalı gibime geliyor.spyhiddem
Aynen bu sorunu bende çok sık yaşamaya başladım, özellikle bu durumdan sonra hileyi kapatırsam daha tekrardan açılmıyor.Pc ve oyunu yeniden başlatmam gerekiyor çalışması için...
Esp eğer hiç çalışmıyorsa bundan kaynaklanıyor olabilir ama bir çalışıp bir çalışmaması veya bazı adamları gösterip bazılarını göstermemesine bir çözüm bulunamadı galiba.Sanırım hile oyunun dosyalarından ilgili veriyi çekerken ara ara sorun yaşıyor. Bu durum güncellemeden önce daha çok oluyordu, şimdi de oluyor ama öncesi kadar değil.
Bazı adamların gözükmemesini şahsen bilinçli veya elde olmayarak gerçekleştirğini düşünüyorum. Ya hilesi çok iyi olanlar bu hilelere karşı kendini bu şekilde gizliyor ya da memoryi yapanlar kendilerini bu şekilde gizliyorlar. Var bir şeyler, Amerikanın oyunuda olabilir bak.![]()