İndirsende calismaz,eski guncelleme icin o reisLink nerede indiremiyorum
Kanka ne zman güncellenir hileYeni gönderi paylaştım onaylarlarsa
hangi sekmelerin acılcagınıda testen sonra anlatırsan,3sekme acınca mesela hem anten hem %95 head shout direk ban atıyor.Onların sistemli anlatımıda yaparsan ben ve burda bekliyen bir cok arkadas cok mennun olurArkadaşlar yeni hile buldum ban yok aşmbot var sekmeme hilesi var anten yoluyla yer tespit etme var bugün 2 saat felan oynadım ban yemedim iki gün test yapayım YouTube kanalımda ve sizinle paylaşacağım takipte kalın
Post automatically merged:
Arkadaşlar yeni hile buldum ban yok aşmbot var sekmeme hilesi var anten yoluyla yer tespit etme var bugün 2 saat felan oynadım ban yemedim iki gün test yapayım YouTube kanalımda ve sizinle paylaşacağım takipte kalın
Arkadaşlar yeni hile buldum ban yok aşmbot var sekmeme hilesi var anten yoluyla yer tespit etme var bugün 2 saat felan oynadım ban yemedim iki gün test yapayım YouTube kanalımda ve sizinle paylaşacağım takipte kalın
Knk bunde headshot aim yok vücuda sıkıyor hepsini açtım ban yemedim hala oynuyorum yaniBekliyoruz hocam,bendede var ama ban atiyor seri seri.Sendeyiz forum olarak
hangi sekmelerin acılcagınıda testen sonra anlatırsan,3sekme acınca mesela hem anten hem %95 head shout direk ban atıyor.Onların sistemli anlatımıda yaparsan ben ve burda bekliyen bir cok arkadas cok mennun olur![]()
Tamam reis,herkes bekliyor.Konu actim bir tane inan herkes senden gelicek haberi bekliyorKnk bunde headshot aim yok vücuda sıkıyor hepsini açtım ban yemedim hala oynuyorum yani
Knk bunde headshot aim yok vücuda sıkıyor hepsini açtım ban yemedim hala oynuyorum yani
Telegram linki verir misinAdamin telegramini takip ediyorum da daha link vvermedi hazir diyor ama bkliyoruz