Üye
Arkadaşlar son 3 haftadır hileyle pubg oynarken maç ortasında esp bir anda kapanıyor bunu nasıl çözebilirim.
Discorda gelip ordan ekran verip yapsam olmazmı çünkü hiçbir şey anlamadımMerhabalar bir çok EzPUBGM sorunu yaşıyor kesin çözüm yok diye biliyorum ekipler üstünde çalışıyor duyuru yapılmıştı sizlere aşşağıda alıntı yaptığım şeyleri deneyin.
1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1.2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
3- gameloop sürümünüzü en son sürüme güncellemeniz gerekmektedir.
4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin.
5-Daha sonra bilgisayarınızı restartlayın ve Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapat tekrardan deneyin.
sorunun çözülmezse bana özel konuşmadan ulaşabilirsiniz.
EzPUBGM hataları için konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067
hocam her şey orada yazıyor dikkatlice okuyun deneyin.Discorda gelip ordan ekran verip yapsam olmazmı çünkü hiçbir şey anlamadım
şimdi ben pc yi yeni aldığım için tedirginliyim denesem mi diye şüpheleniyorumhocam her şey orada yazıyor dikkatlice okuyun deneyin.
bir sorun olmaz hocam sizlere anlattıklarımı deneyin.şimdi ben pc yi yeni aldığım için tedirginliyim denesem mi diye şüpheleniyorum