kardeş ban durumu nasıl ben sadece röntgen kullandığım halde banlanıyorum yaa eksik birşeymi yapıyorum. Oyunu açıyorum hilede sadece röntgeni kullanyorum diğer herşey kapalı botları görüp vurmuyorum normal oyuncularada hurrra gitmiyorum çimenden, ağaçtan, sisten kimseyi vurmuyorum ama yine veri değişimi diyip banlıyor. yani benim düşüncem beni yaptığım hata ile değilde kesin anti hile yazılımı banlıyor diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım iyice deliricem...Bende pbg mobile hilesi sıkıntısız çalışıyor sende sıkıntı vardır
Malesefki ban yiyebiliyorsun ben hiç belli etmeden oynadım ama ban yedimdurumu nasıl ben sadece röntgen kullandığım halde banlanıyorum yaa eksik birşeymi yapıyorum. Oyunu açıyorum hilede sadece röntgeni kullanyorum diğer herşey kapalı botları görüp vurmuyorum normal oyuncularada hurrra gitmiyorum çimenden, ağaçtan, sisten kimseyi vurmuyorum ama yine veri değişimi diyip banlıyor. yani benim düşüncem beni yaptığım hata ile değilde kesin anti hile yazılımı banlıyor diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım iyice deliricem...
daha basit bir yöntemi yok muKardeş o hilenin kendiliğinden kaynaklanıyor öyle olduğu zaman her şeyi komple kapat hatta pcye reset atabiliyosan atBaştan kur.
Kardeşm kesin çözüm bu. Pc kapatmadan tempi falan temizleyince de olmuyor. Komple sistemi yeniden başlatman lazım.daha basit bir yöntemi yok mu![]()