PUBG Mobile EXT Aimbot Best Settings (En iyi aimbot Ayarı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
nader i have quetion . when i start the hack it take to long in fletching data why ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir kez daha int yazana mönitörden kürekle uçacağım :D :D

Üye
7 HİZMET YILI
bring back the int option in aimbot please !!!!!!!!!!!!!!!!!

Üye
8 HİZMET YILI
I cant see the enemy properly because the white dot if I use aimbot , bring back int pls...

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Evet int geri gelsin lutfen yada suanki birazdaha iyi olabilirse cok hos olur adama nisan alinca saga sola donuyor napdiysak aim sabitlenmiyor ekran donuyor int kullanan arkilerdr ban yiyorsa site yoneticilerine gelmezin ben ban falan yemedim cunku birgun aim aciksa birgun kapali oynuyorum ve hep sonlarda kullaniyorum ozaman herkez herkezi goruyor ve yakin mesafe awm ve m24 tek atiyor zaten

Üye
7 HİZMET YILI
what you mean [RISK!] at the AIMBOT and RECOIL menu? Is it make our account got banned?

English And Romanian Support
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
I can't find int option in the aimbot menu anymore ... only Ext. option how can I switch to int ????
You can't really as far as I know, the INT has been deleted due to some players banned because they didn't know how to play with hacks, then came on forum and blamed the hack and the dev hack, you will have to play only with the EXT now.

Üye
7 HİZMET YILI
Önceki olan çok iyiydi oyun ayarları karıştı birbrine ve yine hedef sapıyor En iyisi oyunu tekrar yükleyip kurcam tam alışıyoruz aimbotu değişiyolar sürekli en iyisi aimbot kullanmamak . :)ss

Üye
7 HİZMET YILI
ext option is very bad for us you need to include INT option again bcz it's can't take the aim proper

Üye
7 HİZMET YILI
ext aim is very bad anyone help plz
Post automatically merged:

Int gerı gelsın lutfen .

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
You can't really as far as I know, the INT has been deleted due to some players banned because they didn't know how to play with hacks, then came on forum and blamed the hack and the dev hack, you will have to play only with the EXT now.
We didnt deleted int hack because of flamers. Be deleted it because we always got ban on guest account with int aim but not with ext.

English And Romanian Support
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
We didnt deleted int hack because of flamers. Be deleted it because we always got ban on guest account with int aim but not with ext.
I get your point, but as I said, it depends on how that player is using the hack, if he will randomly ran after someone with his wall hacking and aimbotting, shooting there and there through walls and things like that, obviously he'll get banned, thats for sure.. Then, they come on forums and starting to insult you and your hack which sucks since it's NOT your fault or hacks fault, let's be honest.

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Bullet control ne ise yarıyor bilen varmı ben anlamadım

Üye
7 HİZMET YILI
ınt gerı gelsin kullanmk ıstemeyen arkadaşlar kullanayabılır lütfen yardımcı olun
Post automatically merged:

Üye
7 HİZMET YILI
ext kullanamıyoruz hocam dediğiniz ayarlar olmuyor yine sapıtıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...