Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu benim ayarım. Aim key : Ateş etmek istediğin tuş. Fov: çember genişliği ne kadar alan içerisini kapsamasıyla ilgili Smooth: Silahının namlusunu rakibine kaydırma hızın. X ve Y Axis rakibin nişan almak istediğin yeri ayarlamana yarar boyun göğüs kafa gibi şuan ki durumda ayarlarını benim gibi yap denemeye başla derim . Diğerlerini pek kullanmadığımdan unuttum umarım yardımcı olmuşumdur.
frmclub
Aimbot ayarı aynı eski resim şuan dediğin gibi bazı özellikler eskiden kalma resimde onları karıştırmaEvet çok iyi oldu teşekkür ederim.
Bu arada sen bu çözünürlükle mi oynuyorusun?
Ayrıca Hile menülerimiz aynı değil bu ekran görüntüsü eski galiba
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu benim ayarım. Aim key : Ateş etmek istediğin tuş. Fov: çember genişliği ne kadar alan içerisini kapsamasıyla ilgili Smooth: Silahının namlusunu rakibine kaydırma hızın. X ve Y Axis rakibin nişan almak istediğin yeri ayarlamana yarar boyun göğüs kafa gibi şuan ki durumda ayarlarını benim gibi yap denemeye başla derim . Diğerlerini pek kullanmadığımdan unuttum umarım yardımcı olmuşumdur.
frmclub
sadece sende değil,kimsede yok weapon,attığı foto hilenin eski sürümü !bende weapon options kısmı yok ondan dolayı çalışmıyo hile. yardımcı olabilecek varmı? 2-3 ay önce vardı o kısım çalışıyodu hile. şimdi yok çalışmıyo alakası varmı
You won't get banned for using AimbotPlease sir tell me that, may i use aimbot without ban?? Please sir reply me.
Post automatically merged:
Post automatically merged:
Dont bring back int. Give us the safest aimbot option and improved.
Smooth 10 veya 11 e al sorun çözülürya iyide smooth düşürdükçe ateş ederken sallanmaya ve titremeye başlıyor bunada bi çözüm gelse iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?