PUBG Mobile EXT Aimbot Best Settings (En iyi aimbot Ayarı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu benim ayarım. Aim key : Ateş etmek istediğin tuş. Fov: çember genişliği ne kadar alan içerisini kapsamasıyla ilgili Smooth: Silahının namlusunu rakibine kaydırma hızın. X ve Y Axis rakibin nişan almak istediğin yeri ayarlamana yarar boyun göğüs kafa gibi şuan ki durumda ayarlarını benim gibi yap denemeye başla derim . Diğerlerini pek kullanmadığımdan unuttum umarım yardımcı olmuşumdur.
frmclub

Evet çok iyi oldu teşekkür ederim.
Bu arada sen bu çözünürlükle mi oynuyorusun?
Ayrıca Hile menülerimiz aynı değil bu ekran görüntüsü eski galiba

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Evet çok iyi oldu teşekkür ederim.
Bu arada sen bu çözünürlükle mi oynuyorusun?
Ayrıca Hile menülerimiz aynı değil bu ekran görüntüsü eski galiba
Aimbot ayarı aynı eski resim şuan dediğin gibi bazı özellikler eskiden kalma resimde onları karıştırma:D
Evet pc kötü bazen daha fazla çözünürlülüğü düşürüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Son güncellemeden sonra hile artık çalışmıyor.
Hile için ne zaman güncelleme gelir?

Üye
6 HİZMET YILI
Beyler yeni bi hile varsa hayrına kim linki benimle paylaşır :D yada bu hile ne zaman güncellenecek

Üye
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu benim ayarım. Aim key : Ateş etmek istediğin tuş. Fov: çember genişliği ne kadar alan içerisini kapsamasıyla ilgili Smooth: Silahının namlusunu rakibine kaydırma hızın. X ve Y Axis rakibin nişan almak istediğin yeri ayarlamana yarar boyun göğüs kafa gibi şuan ki durumda ayarlarını benim gibi yap denemeye başla derim . Diğerlerini pek kullanmadığımdan unuttum umarım yardımcı olmuşumdur.
frmclub

bende weapon options kısmı yok ondan dolayı çalışmıyo hile. yardımcı olabilecek varmı? 2-3 ay önce vardı o kısım çalışıyodu hile. şimdi yok çalışmıyo alakası varmı

Üye
7 HİZMET YILI
Offf... have configured everything as you said but when a person runs, the strip ahead of it becomes a back and flies past everyone, not saying to change what part of the adze shoot and everything just flies past, put the second and still not happy with that strip in the back and not ahead

Üye
7 HİZMET YILI
ERişim Engelendi Diyor
Post automatically merged:

Erişim Engelendi Diyor

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
ya iyide smooth düşürdükçe ateş ederken sallanmaya ve titremeye başlıyor bunada bi çözüm gelse iyi olurdu.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yalnız senin attığın bu fotodaki hile eski sürüm,şimdiki sürüm değil babacan

bende weapon options kısmı yok ondan dolayı çalışmıyo hile. yardımcı olabilecek varmı? 2-3 ay önce vardı o kısım çalışıyodu hile. şimdi yok çalışmıyo alakası varmı
sadece sende değil,kimsede yok weapon,attığı foto hilenin eski sürümü !

null
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yararlı bir konu. Teşekkürler... Nader reis :)

Üye
6 HİZMET YILI
hocam ne yaptımsa düzelmedi adama ateş ederken birden yere havaya sağa sola gidiyor yeni bugün oldu ve düzelmiyor ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz ?

Üye
6 HİZMET YILI
Beyler Hatayı Bilen Yokmu Ya Oyun Bekleniyor'da Kalıyor Enjekt Etmiyor Bi Yardım Edermisiniz.

Beyler Hatayı Bilen Yokmu Ya Oyun Bekleniyor'da Kalıyor Enjekt Etmiyor Bi Yardım Edermisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...