Üye
BUGUN Bİ ARKADAŞ DA BAN YEDİ RİSK NEDİR PUVG MOBİLE ? # evet ban yedim bende
7.sezon özelliği 
Son düzenleme:
C de kprocesshacker.sys diye bir driver olması lazım onu kaldırman yeterli.Pubg Mobile için hileyi uzun zamandır kullanıyorum ban vs herhangi bir sıkıntı yaşamadım ancak bir sorun var pubg mobile için kurduğumuz hileyi, silsek bile pubg lite o dosyaları 3.part olarak algılıyor ve oyunu açmıyor. bu hile dosyalarını tamamen silip mobil oynuyacağımız zaman tekrar kurma ihtimalimiz varmı? biri yardımcı olabilir mi kime nerden ulaşacağımı bilemedim.
Pubg Mobile için hileyi uzun zamandır kullanıyorum ban vs herhangi bir sıkıntı yaşamadım ancak bir sorun var pubg mobile için kurduğumuz hileyi, silsek bile pubg lite o dosyaları 3.part olarak algılıyor ve oyunu açmıyor. bu hile dosyalarını tamamen silip mobil oynuyacağımız zaman tekrar kurma ihtimalimiz varmı? biri yardımcı olabilir mi kime nerden ulaşacağımı bilemedim.
Anlaşılan baya zoruna gitmiş belli. Ah ah şimdi evine her pc alan oyun oynamaya çalışıyor. Tabi sonuçta ne oluyor görüyoruzanan gibi.
Yanlış yerde yanlış frekanstan duyar kasmaya çalışıyorsun. Aile boyu sayıklarlar aman dikkat demedi demeAnlaşılan baya zoruna gitmiş belli. Ah ah şimdi evine her pc alan oyun oynamaya çalışıyor. Tabi sonuçta ne oluyor görüyoruz
Bir pubg oynayak dedim ama dünyada da hile kullanan var ama özellikle Türkler de hile merakı çok fazla. Zevk bırakmıyorsunuz insanda malesef.
Bu konuda bile acizlik göstergesinden başka bir şey belli etmiyorsunuz.. Malesef Araplara benzemeye çalışmanız çok ironi..
Senin ne işin var burda hileyle alakan ne aqAnlaşılan baya zoruna gitmiş belli. Ah ah şimdi evine her pc alan oyun oynamaya çalışıyor. Tabi sonuçta ne oluyor görüyoruz
Bir pubg oynayak dedim ama dünyada da hile kullanan var ama özellikle Türkler de hile merakı çok fazla. Zevk bırakmıyorsunuz insanda malesef.
Bu konuda bile acizlik göstergesinden başka bir şey belli etmiyorsunuz.. Malesef Araplara benzemeye çalışmanız çok ironi..