Kulanimi nasıl ben aimbotu kullanamıyorum olmuyor Bi türlügayet stabil bence çok da belli etmiyor artırırlırsa ban yeme olasılığıda artabilir
önce logitech ghub indir sonra aim ayarlarını 3 ile 6 arasında dene senin pc ye hangisi uyumlusya kullanKulanimi nasıl ben aimbotu kullanamıyorum olmuyor Bi türlü
yakın tarihte bence cok ıyı bı surum gelmelı en az 2 3 ay fln dırsekmeme aimbot daha stabil olabilir
bilgisayar kaynaklıdır yada oyunu silip yuklemen lazım aynı sey benım basımada geldı sıldım yukledım duzeldıaga bilmiyorum belki benm pcden kaynaklı bazen aim alırken 360 dönüyor
Selamlar,sekmeme aimbot daha stabil olabilir
söyle söyleyım sana ben hilede aim botun calısmaması bizim işimize geliyor cunku hılenın dahada az kulandıgını kosteriyo ban degeri az oluyo yuze 40 flnSelamlar,
Teferruatlı bir şekilde kullanım yapmadıysanız bu eleştiriyi yapmanız doğru değil;
Aimbot gayet stabil, dengeli. Forumda "aimbot ayarları" başlığı altında arama yaparsanız, çeşitli kişilerin ayarlarını inceleyebilirsiniz. Legit kullanım önemlidir elbette.
Şahsi fikrim aimbot kullanılmaması yönündedir; çabuk banlanma ihtimalinize karşın.
Wallhack yeterlidir.
İyi forumlar.
ayn ama gelitirceklerdir buyuk ıhtımalkeşke gelsede bansız oynayabilsek ama yok işte
nasıl yani daha detayllı anlatsana bisekmeme aimbot daha stabil olabilir
katılıyorumgayet stabil bence çok da belli etmiyor artırırlırsa ban yeme olasılığıda artabilir
bence gerek yok gayet stabilsekmeme aimbot daha stabil olabilir
ewt oyun boyle ban atmıyo ama yınede ban olayı basladı nedensebence aimbot yerine ban yememe ud özelliği katılaştırılabilir aimbot kullanmıyorudm zaten bence böle yeterli gerek yok
katılıyorum ama ola bilir belki banaimbot kullanmamak daha iyi, banlanma olasılığı çok yüksek