Uzman Üye
Jerry59 eklersen oynarız hocam
chest kullan head aimboot koyma çok belli oluyo oto nişan gövde ayarla boyun bile head atıyo en iysi gövde ayarıAim ayarlarını söylermisin
Reis chest seçsem bile kafaya kitleniyor nasıl düzeltilceğini biliyormusun?hocam aim ayarı çalışıyo 1 tık üst atıyo evet onu ayarlanıyo macro mouse varsa ince ayarla mouse çekip head atıyo sadece onu ben kendim yaptım
Post automatically merged:
chest kullan head aimboot koyma çok belli oluyo oto nişan gövde ayarla boyun bile head atıyo en iysi gövde ayarı
sadece wall hack kullanmanı tavsiye ederim aim hakkında bilgim yok üzgünüm. + olarak çabuk banlanacağını düşünüyorumReis chest seçsem bile kafaya kitleniyor nasıl düzeltilceğini biliyormusun?
Sadece yakın mesafede kullanıyorum zaten uzakdan çok belli oluyorsadece wall hack kullanmanı tavsiye ederim aim hakkında bilgim yok üzgünüm. + olarak çabuk banlanacağını düşünüyorum
Dostum ezpubgm de bende aimbot ayarı yok ? hangi gileyi kullanıyorsun tek aimnot kısmında dowland g hub yazıyor bilgilendirir misin beni ?Reis chest seçsem bile kafaya kitleniyor nasıl düzeltilceğini biliyormusun?
☆ Poisens#6321 ekledimdc ekler misin geleyim *-*Arima*-*#8516
☆ Poisens#6321#3492 kanka dc den ekle girelim
G hubu kurman lazım aimbotu kullanabilmen içinDostum ezpubgm de bende aimbot ayarı yok ? hangi gileyi kullanıyorsun tek aimnot kısmında dowland g hub yazıyor bilgilendirir misin beni ?
☆ Poisens#6321 ekledim
☆ Poisens#6321
Ghub indirdim kurdum başka ?G hubu kurman lazım aimbotu kullanabilmen için
Gir oyuna arkada açık kalsın ama kapatmaGhub indirdim kurdum başka ?
Zaten öyle yapıyom çok etkisi olmuoGir oyuna arkada açık kalsın ama kapatma