Seçkin Üye
emulator çok kastırıyor pcyi. en düşük ayarları dene bir de..
emülatörünüzde "GFX TOOLS" var mı?fps'im 15' üstü görmüyor kasıyor sürekli acaba arttırabileceğim bir ayar fln varmıdır
emulator ayarlarını yazsana ozelden hocam bandaEmülatör ayarlarından dahili ekran kartınını kullan tiki vardır ona bas. Ve ayarlarından herşeyi en Üst seviyeye çıkar 8 çekirdek 8k ram gibi
emülatörden kaynaklıdır buüyük ihtimale ama düşük görüntü ayaralrına al emülatördende motor değiştir belki motor desteklemiyodur pc nifps'im 15' üstü görmüyor kasıyor sürekli acaba arttırabileceğim bir ayar fln varmıdır
gfxtool ban attırıyor denılıyor cogu kısı hocam boyle bırsey soz konusumudur bılgınız varmı?Emülatör'üne Gfx Tool Yükleyip En uygun ayarlarda kullanmanı öneririm. Bazı pc lerde görüntü optimizasyonu kötü olabiliyor. İnternet üzerinden videolarına ulaşabılırsın
Ben yaklasık 1 aydan uzun bır suredir kullanıyorum, henüz ban gibi birşey söz konusu olmadı.gfxtool ban attırıyor denılıyor cogu kısı hocam boyle bırsey soz konusumudur bılgınız varmı?
cogu kısıden bu sekılde bıseyler duymustum ama o yuzden yazdımBen yaklasık 1 aydan uzun bır suredir kullanıyorum, henüz ban gibi birşey söz konusu olmadı.
Pubg Mobile Vn Emülatör için Konusuyorum ama
Haklısın, mobil için aynı durumu söyleyemeceğim, mobilde denediğimde sagolsun hesap gitti.cogu kısıden bu sekılde bıseyler duymustum ama o yuzden yazdım