Teşekür ederim Denicem şimdiGrafikler Akıcı da yap Kare Hızı Aşırı yani max emülator ayarları ise İşleme Akıllı Mod ve 720p hd kalitesi geri kalan emülator bilgileri kendi pc ne göre ayarlarsın ramina işlemcine göre
Grafikler Akıcı da yap Kare Hızı Aşırı yani max emülator ayarları ise İşleme Akıllı Mod ve 720p hd kalitesi geri kalan emülator bilgileri kendi pc ne göre ayarlarsın ramina işlemcine göre
Post automatically merged:
30 fps alıyorum öyle yapınca
Bende 30 alıyorumda dedim gibi ateş ederken felan kasıyorGrafikler Akıcı da yap Kare Hızı Aşırı yani max emülator ayarları ise İşleme Akıllı Mod ve 720p hd kalitesi geri kalan emülator bilgileri kendi pc ne göre ayarlarsın ramina işlemcine göre
Post automatically merged:
30 fps alıyorum öyle yapınca
reis yapacak bişey yok sistemin kaldırmıyo demekkibenıkıde 30fılen oluyor ama bıanda dusmeler fılen oluyor kasıyor yani oynayamıyorum.
reis yapacak bişey yok sistemin kaldırmıyo demekki
hacı Apex oynuyom kasmıyor Bunda kasıyorAga Bilgisayarın Sistemi Düşükse Yapacak Bişi Yoq:gelisirabii:
Kare hızını yüksek yap grafik ayarlarından ve grafikleride akıcı yap
ekran büyüklüğü monitörün büyüklügünde olmalı.denicem.ekran büyüklüğü ne olsun?
ekran büyüklüğü monitörün büyüklügünde olmalı.
sanallaştırma ne oluyo reis açabilir misin bende deniyimSanallaştırmayı aç forumdakiler 1 fps bile arttırmıyor pcnin sanallaştırmayı açtım son ayarlarda kasmadna oynayabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?