GLX Kullan Faydasini Gorursun ..fps sorununun nasıl yükselteceğim acaba pc iyi ama fps 25 i geçmiyor
glx ne oluyorGLX Kullan Faydasini Gorursun ..
peki anladım youtubeden bakarım iyi günlerGfx Tool Kuracaksin Yardimci oluyor fb s dusmesinde emulatorde ama
emülatörde çekirdek sayını ve fps yüksekltmen gerekiyorfps sorununun nasıl yükselteceğim acaba pc iyi ama fps 25 i geçmiyor
emuletor ayarları olabilir veya oyun ayarlarında fps kilitleme die bişi varsa o açık oalbilirfps sorununun nasıl yükselteceğim acaba pc iyi ama fps 25 i geçmiyor
abi o fps kilitleme nasıl kapatlırı çünkü sürekli 25 üstü yok pc iyi pcemuletor ayarları olabilir veya oyun ayarlarında fps kilitleme die bişi varsa o açık oalbilir
abi o fps kilitleme nasıl kapatlırı çünkü sürekli 25 üstü yok pc iyi pc
eyw abibunu bi izleyebilirsin pubg mobile oynamadığım için tam oalrak bilmiyorum
fps sorununun nasıl yükselteceğim acaba pc iyi ama fps 25 i geçmiyor
oyun 1080p de miBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Şimdi sistemin özellikleri nedir bilmiyorum ama sana genel bir kaç bilgi vermek istedim.
Öncelikle resimdeki
-1.) seçeneği kapatmanı ve denemeni tavsiye ederim bende olumlu sonuç aldım ama 1. seçeneği kapattıkdan sonra gameloop un yani emülatorun kurulu olduğu klasördeki ShaderCache klasöründeki dosyaları silmen lazım bendeki dosya yolu örnek olsun (C:\Program Files\txgameassistant\ui\ShaderCache)
-2.) Düzgünleştirme kesinlikle kapalı olsun çok işlem gücü istiyor.
-3.) Hafıza dediği sistemin kullanacağı ram miktarı en yükseğe almanı tavsiye ederim. sisteminden ne kadar ram var ise
-4.) işlemci bunda da en son seçeneği seçmelisin
-5.) çözünürlük ayarı en önemli nokta burada deneyerek gidebilirsin mesela ben 1366*768 ayarında çok kasmadan ortalama 40-50 fps alıyorum bunu kendi sisteminde deneyerek yavaş yavaş arttırabilirsin.
-6.) Dpı seçeneği de kısaca piksel boyutu denebilir. bu değeride ne kadar düşük tutarsan sisteme o kadar az yük bindirir ama görüntü kalitesi düşer bunuda en düşüktün deneyerek arttırabilirisin mesela ben 240 seçeneğinde kullanıyorum dengeli bir ayar benim için.
-7.) Son olarak oyun içinden ayarlar => grafik => kare hızı bu değeri arttırarak fps artışını sağlayabilirsin
umarım yardımı olmuştur iyi oyunlar
oyun 1080p de mi