Onaylı Üye
Burdakı pubg mobıle hack ban yıyormu arkadaslar fıxlenmısmı acaba ona gore ındırıp oynayacagım
nasıl yanı kardesım anlatabılırmısın herkeste hıle var kafamızı cıkartamıyoruzSana bağlı
nasıl yanı kardesım anlatabılırmısın herkeste hıle var kafamızı cıkartamıyoruzOynayışına göre
Yani belli edersen ban yersin duvarın arkasındaki adama felan sıkarak ban yersinnasıl yanı kardesım anlatabılırmısın herkeste hıle var kafamızı cıkartamıyoruz
Post automatically merged:
nasıl yanı kardesım anlatabılırmısın herkeste hıle var kafamızı cıkartamıyoruz
yok normal oynuyorum duvar arkası aım acmıyorum o zaman sorun olmaz demı cunkı daha once ban yedım aım flan olmadan baska hesapta onda bıraz fazla kıll aldım ondanmıdır acabaYani belli edersen ban yersin duvarın arkasındaki adama felan sıkarak ban yersin
baska sadece esp duvar arkası hıle y okmu acaba ban rıskı olmayanYani belli edersen ban yersin duvarın arkasındaki adama felan sıkarak ban yersin
Fazla kill Almanla alakası yok report yemişindiryok normal oynuyorum duvar arkası aım acmıyorum o zaman sorun olmaz demı cunkı daha once ban yedım aım flan olmadan baska hesapta onda bıraz fazla kıll aldım ondanmıdır acaba
sadece esp duvar hıle varmı acaba guvenlıYani belli edersen ban yersin duvarın arkasındaki adama felan sıkarak ban yersin
Hilenin içinde esp var bütün hileleri kapat espi açsadece esp duvar hıle varmı acaba guvenlı
Confirmed MemberOynayışına göre