Horoz Joe
Uzman Üye
aga bende bulamadım 2 haftadır arıyorum fakat bir çözüm yok.pbg Mobile Gameloop Çalıştırdığımda %15 gelince Error code 5 hatası alıyorum.
bır kaç defa sildim yükledim pc win 7 den win 10 yaptığımda bu hatayı alıyorum.
sadece pbg mobile çalıştırdığımda değil call of duty mobile çalıştırdığımdada error code 5 hatası alıyorum.
bunun çözümünü bilen arkadaşlar yardım edebilirmi.
Evet gameloop komple kaldır veya pc ye format atman gerekiyorDostum sendedemi Win 10 yapınca bu hata başladı?
Formatla ne ilgisi olabilirkiEvet gameloop komple kaldır veya pc ye format atman gerekiyor
Aga çok kasıyor diye paylaşımlar olmuş sen bluestacks mı kullanıyorsun.bluestacks burdan indirip oynayabilirsiniz tavsiye ederim
Çok kasıyor bluestacks gameloop için bir çözümün varmıbluestacks burdan indirip oynayabilirsiniz tavsiye ederim
Yinede denemekte fayda var .Çok kasıyor bluestacks gameloop için bir çözümün varmı
bluestacksta hile açılırmı acabaYinede denemekte fayda var .
bluestacksta hile açılırmı acaba
deneyince banada özelden söylermisin bende bluestacks indiriyimOyun Motoroyla Hİlenin Bir İlgisi Olmaz Heralde Aga.
Tabi.deneyince banada özelden söylermisin bende bluestacks indiriyim
Kayıt defteri hatalarını düzeltmem için yardımcı olurmusun. Tw falan versememülatörü güncelemeyi dene
farklı emülatör dene
windows güncelemelerini yap
kayıt defteri hatalarını düzelt
Boşuna indirme aga Smartgaga da çalışıyor heralde sadece.deneyince banada özelden söylermisin bende bluestacks indiriyim
Teşekkür ederim aga Zaman ayırdığın için .arkadaşlar bu sorunun tek çözümü ben denedim oldu bilgisayarınızı güvenli modda acıp öyle deneyin Windowns 10 için diyorum bu çöüzümü eger öyle olmadıysa Windows arama motorune temp yazın ve bu klasörü komple silin sonra C: ye girip tencent klasörünüde silin Gameloop uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyin sorun çözülecektir yükledikten sonra ayrıca gameloop motorunda ayarlar bölümünde OpenGL -- DirectX+ felan seceneklerinide degiştirerek çözüme ulaşabilirsiniz ben böyle çözdüm bilgi vermek istedim
söylediklerini yaptım Bir çözüme ulaşamadım error code 5 sorunun çözümü bu olduğuna eminmisinarkadaşlar bu sorunun tek çözümü ben denedim oldu bilgisayarınızı güvenli modda acıp öyle deneyin Windowns 10 için diyorum bu çöüzümü eger öyle olmadıysa Windows arama motorune temp yazın ve bu klasörü komple silin sonra C: ye girip tencent klasörünüde silin Gameloop uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyin sorun çözülecektir yükledikten sonra ayrıca gameloop motorunda ayarlar bölümünde OpenGL -- DirectX+ felan seceneklerinide degiştirerek çözüme ulaşabilirsiniz ben böyle çözdüm bilgi vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?