Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüPUBG Mobile GameLoop kara listesindeyken ne yapılmalı?
Windows işletim sisteminiz Windows 11 ise çalışmayacaktır. Windows 10'da deneyiniz. Spoofer'ı bu şekilde kullanırsanız problem olmayacaktır.
1- Eğer pubgm oynuyorsanız pubgm ve gameloop emülatörünü komple kapatın !
2- Gameloop emülatörünü çalıştırın ama oyunu başlatmayın.
3- Memoryui açın ve PUBGM UNBAN [SPOOFER] ürünün seçip yükleye basın.
4- Otomatikman aygıt id'niz spooflanacaktır. Konsolda "Done" diyene kadar hiçbir şey yapmayın.
5-Done dedikten sonra otomatikman emulator kapanıcaktır. Korkmayın, bu spoofer cihazınızı kalıcı spooflar. Sadece ban yediğinizde bir kere kullanın.
Şimdi oyunu spoofer olmadan açabilirsiniz.
Yediğim ban değil dostum cihaz ihlal listesine alındığı için giriş yapamıcaksınız diyor yeni hesap açtım google play ile bağladım hiç bir şekilde girmiyor
Windows işletim sisteminiz Windows 11 ise çalışmayacaktır. Windows 10'da deneyiniz. Spoofer'ı bu şekilde kullanırsanız problem olmayacaktır.
1- Eğer pubgm oynuyorsanız pubgm ve gameloop emülatörünü komple kapatın !
2- Gameloop emülatörünü çalıştırın ama oyunu başlatmayın.
3- Memoryui açın ve PUBGM UNBAN [SPOOFER] ürünün seçip yükleye basın.
4- Otomatikman aygıt id'niz spooflanacaktır. Konsolda "Done" diyene kadar hiçbir şey yapmayın.
5-Done dedikten sonra otomatikman emulator kapanıcaktır. Korkmayın, bu spoofer cihazınızı kalıcı spooflar. Sadece ban yediğinizde bir kere kullanın.
Şimdi oyunu spoofer olmadan açabilirsiniz.