Pubg mobile gameloop kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Hocam forumda gördüğüm bütün ayarları yaptım yine de kasıyor 1gb ekran kartı 8 GB ram var eskiden kasmıyordu ne olmuş olabilir?

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Virüs bulaşma ihtimali var ve arkada fazladan uygulama çalıştırıyorsan aynı şekilde

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Ben çalıştırıyorum ama çalışıyor mu bilmiyorum onları nasıl kapatabilirim win7

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum onları oyuna giridğinde görev yöneticisi üzerinden bakıp kontrol edip kapata bilirsin sistemim iyi olduğu için genelde gerek duymuyorum ama mesela google chrome kullanmak yerine opera kullan hem daha az ram yiyor hemde daha işlemciyi kullanıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Knka bi buna bakarmısın gorev yoneticisi başlat orada kullanmadıgın uygulamarın hepsini devre dışı bırak sonra geri açıyorsun belki düzelir çalıştır gel %temp% appdata prefetch bunları komple sil pcne zarar vermez youtubeden bakabilirsin windows a oyun modu yaz orada kapat oyun modunu.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
1 gb ekran kartından bahsediyosun ayarlarını en düşüğe al akıcı da oyna
onu geçtim şuan sistemim ryzen 7 msı 1660 6 gb ekran kartı anlık kasmalar bende de var oyun mobıl emulatör sıkıntılı iyi bi sistemde bile böyle yapcak bişi yok

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
1 gb ekran kartından bahsediyosun ayarlarını en düşüğe al akıcı da oyna
onu geçtim şuan sistemim ryzen 7 msı 1660 6 gb ekran kartı anlık kasmalar bende de var oyun mobıl emulatör sıkıntılı iyi bi sistemde bile böyle yapcak bişi yok
Herşey kapalı kare hızı max sadece

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sırf bu yüzden kaç kere bıraktım oyunu beceremediler ağ çakışmalaarını dğzeltemıyolar malesef en çok kazanan oyun pubg

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bilgisayarına tarama yada temizlik yapabilirsin zaten emulatorlar birazcık sıkıntılı oluyor. Eğer bu kasma genelse ve yeni yeni başladıysa format yada dedigim gibi tarama işine yarayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...