Pubg mobile gameloop tuş ve mause sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İyi günler dilerim, pubg mobile gameloop da tuş sorunlarım var bazıları şunlar

Güncelleme geldikten sonra çalışmamaya başladı

Haritayı açtığım zaman masue kendi açılmıyor ve tekerlek ile yakınlaştırma yapamıyorum

Duvar dibinden veya pencere dibinden atlama yapmıyor biraz geri çekilip öyle atlıyorum

F tuşu bazı fonksiyon ları çalışmıyor bazıları takım arkası kaldıramıyorum mausu açmam gerekiyor

Ayarları sıfırladım gene olmadı yeniden tuş aramak istiyorum ama haritayı zoom yapmak için nasıl Bi tuş ayarı yapılır bilmiyorum adam kaldırmada ise f tuşu zaten seçili ayriyeten ekleme yapılmıyor

Yardımcı olursanız sevinirim

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkdaşlar öncelikle gameloobu güncelleyin ondan sonra pubg mobileyi silip güncelleme yapılan kısmda hdkaynak paketini indirin 700mb olanı sorununuz düzelecektir

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
arkdaşlar öncelikle gameloobu güncelleyin ondan sonra pubg mobileyi silip güncelleme yapılan kısmda hdkaynak paketini indirin 700mb olanı sorununuz düzelecektir

Aynı işlemi dün yaptım hd kaynak paketi yüklüydü zaten silip geri yükledim aynı değişen bişey olmadı

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Aynı sorun hemen hemen herkes de var sadece gameloop ekran ayarları ile tuş atama ayarları aynısı olmak zorunda adam tutma sırtına alma da f tuşu yerine başka tuş atadım güncellenene kadar başka çözüm yok gibi gözüküyor hatta bende alt tuşuna bastıgımızda 360 dönmesi gerekirken 180 dönüyor

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kaldırma yerine farklı tuş atayın. Ben T tuşunu atadım calısıyor mesela. Duvar dibindeki atlama meselesini ise ayarlardan atla/tırmanı açman gerek. Açtıktan sonra kontrollerinden yerlerini değiştirmen lazım. Üsttekini alta alttakini üste alıcaksın. Çözünürlük ayarı değiştirdiyseniz oda ayar bozulmasına yol açıyor. Oyle durumlarda oyun içi buton ayarlarını emülatör tuş ayarlarının altına çekmeniz gerek. Yani çalışması için hizalamalısınız. Deneme yanılma yöntemiyle çözebilirsiniz. Eğer sorun hala devam ediyorsa gameloopu tamamen kaldırıp tekrar kurmanız gerek. Kaldırma işleminden sonra kalıntılarıda silmelisiniz. Youtubeda detaylı gamelooğ kaldıdma videoları var. Sonrasına pc yi yeniden başlatın tekrar kurun gameloopu. gameloop.com dan kurulum yapın. Ve oyune hiç başlamadan özelikle HD kaynak paketini indirin.
Post automatically merged:

Aynı sorun hemen hemen herkes de var sadece gameloop ekran ayarları ile tuş atama ayarları aynısı olmak zorunda adam tutma sırtına alma da f tuşu yerine başka tuş atadım güncellenene kadar başka çözüm yok gibi gözüküyor hatta bende alt tuşuna bastıgımızda 360 dönmesi gerekirken 180 dönüyor
Dönme kısa kalıyorsa hassiyetteki ayarları yükseltin. Eğer ayarlarınız doğru ise kontrollerden alt tuşunun olduğu simgeyi emülatör ayarı ile aynı hizaya getirin veya kaldırıp yeniden alt tuşunu atayın faydası olacaktır.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
kaynak paketini indir. tuş atama ayarlarını sıfırla + 720-1080p seçeneklerini mevcut ayarlarına göre seç. oyun içi kontrol ayarlarını sfırla 3 seçenek var onları tek tek dene hangi ise. Sorun düzelir

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
öyle bir sorun şimdiye kadar yaşamadım ya gameloop düzgün çalışmıyordur ya da pc ye drop giriyordur
baştan kurmayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gameloop ayarlarında klavye ayarlarına gelip ekran çözünürlüğünü sizinkiyle aynı yapın ve sıfılarmayı deneyin olmassa yeniden kendiniz manuel tuş atayabilrisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...