- Konuyu başlatan
Çelebi
Süper Üye
Hocam sistem, i5 4590/ Gtx970 / Ssd Raid 0 / 8 gb ram/ 35mbps internet vs en düşük ayarlarda oynuyorum. ((oyun içinden) kasıyor. 720p kullanmıyorum, bildiğin ateri gibi gözüküyor, 1080p seçeneğini kullanıyorum.)Özellikle Georgebull, nova, pochinkie gibi insanların kalabalık olduğu yerde varya sistem ağlıyor resmen. Ben bu sitemle Metro Exodusu oynadım Hd'de ama dandik bir grafikte pubg mobile emülatörü stabil oynayamıyorum. Oyuyna o kadar ıvır zıvır getireceklerine optimasyonu iyileştirselermiş veya mobile emülatörü ayırıp lite benzeri bir yapı çıkarsalar belki her şey daha güzel olurmuş.şimdi o yeni güncellemelerle yaptığı özellikleri kaybetti ve nasıl kaybetti hemen söyleyeyim,
1-pubg mobile %60 tan fazla bug kaldırıldı,
2-hile sistemleri güncellendi (eski ve yeni hile sistemi aynı işlevde çalışıyor ve hile çıkma riski en aza indirildi.)
3- bazı buglar bile bile konuldu ki çimen konusu mesela kullanıcı geri dönüşleri için. Ve neler görüp duyacakları için.
4-gfx tool bize ne sunuyorsu fps yi 60 sabitleyip grafikleri en aza düşürüp veya hava durumlarını negatif yapabiliyorduk.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
şimdi ise ne oldu gfx tool işe yarar her özelliğini kaybetti. amma velakin şöyle bi konu var pubg mobile bu özellikleri kendi oyununa 3. parti olmadan ekledi mesle nasıl desem fps artırma başarılı bir şekilde eklendi ama ayar menüsü yok şimdi bana diyeceksiniz ki yalan söylüyorsunuz falan filan = şimdi bunu görmek istiyorsanız pubg ayarlarındaki grafikleri performansa göre değiştir veya grafikleri otomatik değiştir butonuna bastıgınız an oyun içinde 1-2 maç tan sonra siz de farkedeceksiniz.
bir diğer konu ise pubg mobile grafikleri en düşüğe alındıgında artık eskisinden de düşük bir grafik karşılıyor bizi fakat grafikleri en yükseğe aldıgımızdada çok iyi bir performans karşılıyor.
atıyorum bunun için ise emülatör ayarlarındaki pubg çözünürlüğünü 720 p den 1080p ye alın ve akıcı yapın ram ve işlemciyi en yükseğe alın ve sizde sonucu göreceksiniz kardeşlerim.