Pubg Mobile Ghost hack gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar konu gereksiz ise kusura bakmayın ama sat 06.17 itibari ile oyunum bitti ve oyunda yaşadığım bir olayı iletmek istiyorum. Almışlarsa sağlayıcısı kim veya yapmışlarsa nasıl yapmışlar bilmiyorum fakat vikendi haritasında bariz bir şekilde normal yol, toprak arazi, nehirleri ev zeminleri farketmeksizin adamın bir tanesi zemin altından ilerliyor ve aramızda iki üç ev olmasına rağmen isabet ettiriyor. Bende bizim kullandığımız hile olduğu için adamı sadece mavi kutu olarak görebiliyordum. O yüzden rahatlıkla söyleyebilirim ki adam zemin altından istediği yere gidip istediğişekilde ateşediyor. Sanırım Fly mode ve ghost kullanıyor. Bu hileyi ilk kez gördüğüm için sizinle paylaşmak istedim. Radarda ve kutu olarak oyuncu görülebiliyor fakat beden olarak adam zemin altından ilerleyip ateş ediyor aman dikkat. Adminler de konuyu görürlerse bakalım bir çaresine. Hile, hack vs tamam da bu kez baya abartmışlar.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Vikendi haritasında bug olduğunu duymuştum bir videoda. Teneke kafalar kanalının bir videosunda bir noktadan zemine iniliyormuş. Nereden inildiğini söylemedi ama Castle bölgesinde varmış bu bug. Yani adam ghost hack kullanmıyor olabilir.

Kendine Yaslanan Dik Yürür
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ki eğer boyle bir hile varsa zaten ban yer bidaha denk gelmez merak etme :thonkie:

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu bir hileyse kullanan herkes ban yer , eğer hile değilse de güncellemelerle kapatılır , hilesi varsa bile kullanmak kesinlikle ban yemene sebep olur en iyisi hiç bulaşmamak

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bu hile değil vikendi haritasına bug var benim arkadaşımda indi dedim nasıl yaptın dedi söylemem o yüzden başka haritada oynayın zaten güncelleme ile kaldırırlar .

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Buna biz anten diyoruz üçüncü şahıs avrupada teklide 3. olan adamda kullanıyor bende kullanıyordum ama ban atmaya başladı.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sanhokda Bug Var Bunun Gibi Evin Altına Giriyorsun Hič Bir Mermi Sana İsabet Etmiyor

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hayır doğru söylüyor öyle bir hile var,teleport hilesi bile var

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Beyler o hile değil , bana da oldu önceden Sanhok haritasında , adamın biri masaya çıkarken space ile sol click yapıyor öyle bir bug oluyor evin altında gözüküyor , adam bana sıkıyor işliyor , ben ona sıkıyorum işlemiyor

Reportladım ama ban yemez , Bunun adı Glitch.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
memory ozellıkler ban yıecek kesın %99.9

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bahsi geçen bug'ın girişini buldum ve denedim. Maalesef güncelleme ile bug'ı kapatmışlar. Eğer başka bir yerden giriş yoksa, artık bu tür bug'ları görmezsiniz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...