Onaylı Üye
iyi ama banlatıyor mu
gameloop rootlanmaz farklı bir emu yada android os kullanmayı deneyebilirsin.kanka emilatörde nasıl çalıştıraacaz
Post automatically merged:
emilatörde root istiyor gameloop rootlanırmı kanka
rootsuzu gelirse seviniirmBu hileyi bizzat kendimde kullanmıştım ve sorunsuz çalıştığını gözlemlemiştim. Şuanda hala güncel ve sorunsuz şekilde çalışıyor.
Gereksinimler;
1-) Rootlu android cihaz, android OS veya emulator.
2-) 64Bit
NOT: Hile dosyasının içinde nasıl kullanılacağına dair bir metin yazılmıştır.
Hilenin Sezon Sonuna Kadar Anahtarı: 3antdpGgJMDhEx5sYfpq
Hilenin Indirme Bağlantısı:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Reklamsız, direkt link)
VirusTotal:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(5 tane şüpheli virüs bulmuş ancak kendimde kullandığım için kesinlikle öneriyorum, güvenmeyen kullanmasın! Ayrıca bu hile çinli bir geliştirici tarafından yapılmıştır onlarca kullanıcısı vardır.)
Anlayamadığınız herhangi bir bölüm varsa yorumlarda belirtebilirsiniz elimden geldiğince yardımda bulunurum.
Fotoğraf link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
![]()
Teşekkür ederimEline emeğine sağlık bro
Teşekkür ederimEline Koluna Sağlık Krall
Öyle birşey yokcihazınız düsük bir cihazsa önermem patlama riski))
Öncelikle rica ederim daha az kasan hileler keşfetmek için çabalıyorum.işe yarıyor ama kasma sorunu oldu yine de oynanabilir güzel teşekkürler
ios işletim sisteminde çalışmıyor.en kısa sürede deneyeceğim ios işletim sisteminde umarım sorunsuz çalışır esp olması güzel bir özellik elinize sağlık
çalışıyor deneyebilirsin.çalışıyorsa bende denemek istiyorum
evet, verilerinizi alıp satan başka bir sunucuya bağlı birçok virüs var.Virus cıktı reis denemeye korktum