pubg mobile güncelleme hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bildiğiniz gibi pubg mobile 0.12 sürümü geldi benimki halen 0.11 de kaldı denetim masasından siliyorum tekrar yüklüyorum 0.12 olmuyor dosya konumunu siliyorum gine olmuyor tamir et diyorum olmuyor hiç bir şekilde 0.12 ye geçemedim yardımcı olursanız sevinirim .

Ekli dosyalar

• 22.png
    22.png
    493.8 KB · Görüntüleme: 501
✝️Rakı
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Aynen Benim Bi Arkadaşta Yapıyor Güncellemeyi GÜncelliyor Sonra Tekrar GÜncelle Diyor

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kardeş emilatoru ac f9 bas ordan irternete gir pubg mobile apk pure yaz
indir ordan

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bendede öyle bi hata var

Üye
7 HİZMET YILI
ben oyunu komple kaldırıp tekrar kurdum öyle güncellendi

Üye
7 HİZMET YILI
Daha Önce Pubg Kurulu Olduğu Yerde Eski Dosyalar Kalmış Tamamen Pubg Kurulu Olduğu Dosyayı Yemizleyip Sıfırdan Kur.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Oyunu ne yaptıysam güncelleyemiyorum yardımcı olabilecek varmi ?

Üye
7 HİZMET YILI
Tencent gaming de guncelle kısmı gelmıyor apk pure falan diyorlar falan tam olarak anlamadım googleden buldum fakat bunu nereye atmam gerekiyor mesela bilen varmı ?
Post automatically merged:

Oyunu sildik yükledik vs bunlar bir işe yaramadı tekrar kurdugumuzda eski sürüm 0.12 geçemiyorum bir türlü yardımcı olabilecek varmı

Üye
7 HİZMET YILI
güncelleme için link paylaştım fakat moderatörlerin onaylaması gerekiyor arkadaşlar
apk falan indirip bilgisayarınızı tehlikeye sokmayın

Üye
7 HİZMET YILI
Tencenti kaldırıp tekrar yüklemek bir işe yaramıyor arkadaslar pcde güncelleme yapamayanlar için ben 2 kez sildim bir işe yaramadı bilgisayarınızda temp diye bir dosya var orada 2gb yakın bir dosya vardır bu asıl olan oyunun kısmı denetim masasından kaldırmak tencenti sadece yetmiyor sanırım simdi temp kaldırıp tekrar kuruyorum olursa buraya yazacagım zaten ve bazen silerken zorlanan dosyalar var silinmiyorsa unlocker dosyasını indirin o kaldırmanıza yardımcı olur dosyayı siler

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kurma hatası verince emulatoru kapatıp tekrar açın.. her defasında aynı şeyi yapın.. arada bilgisayarı da yeniden başlatmanızda fayda var.. sonunda kurulacaktır güncelleme..

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hıleyı en kısas surede aktıf edın alışkanlık yaptı oynayamıyom

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
nasıl güncelleyeceğiz oyunu bilen yok mu ya?

Üye
7 HİZMET YILI
oyunu denetim masasından kaldırın. tekrar kurun kendi sitesinden direkt indirin sonra açılıyor hiç uğraşmayın güncellemeyle zaten güncel haliyle iniyor. fakat hile açılmıyor hileye güncelleme gelmiş 18.04.2019 yazıyor fakat açılmıyor.. açabilen var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...