Pubg Mobile Güncelleme!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
123
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar, Sizinle Bişey Tartışmak İstiyorum
Sizce Pubg'ye Yeni Gelen "Ölüm Kamerası" Özelliği Hileleri Azaltırmı?, Hilelere Bir Çare Olurmu
Bence Güzel Olur, Çünkü Adamın Size Nerde, Nasıl Nişan Aldığını Görebiliyoruz, Bu Sebeplede Kolayca Bunu Farkedip Rapor Edebiliyoruz, Ama Asıl Sorun, Hile Kullananlar Ne Yapacak ?, Umarım MemoryHackers Ekibi Buna Dahi Bir Çözüm Bulabilir,

Biliyorsunuzki CS:GO'da Overwatch Özelliği Var, Bence Pubg'ye Bunun Benzer, Bir Uygulama Gelmeli, Bu Sayede Hileye Daha İyi Bir Çözüm Olabilir
Size Bir Uyarı, Hile Kullananlar Artık Daha Dikkatli Olmalı, Direk Belli Oluyor İşte Bu Yüzden Ban Yemek İstemiyorsanız, Dikkatli Oynayın :)

Konumu Okuduğunuz İçin Teşekkürler,
Zaman Ayırdığınız İçin Teşekkürler
İyi Günler

123
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
naah, the new deathcam sucks, almost no one use the damn thing (I dont even know it's added :/)

added recently mate, personally I like it, thanks for the idea
Post automatically merged:

Ben Böyle Düşünüyorum Şahsen, Güzel Olmuş, Fikrin İçin Teşekkürler

Üzgünüm ancak hiç azaltacağını sanmıyorum.

Bence Azaltabilir, Çünkü Ölüm Kamerası Olmadığında Bilemiyorduk, Adam Eğerki Çok Belli Etmiyorsa, Ölüm Kamerası İle, Nasıl Sıktığını Felan Görebiliriz, Bu Yüzden Direk Rapor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ne yaparsanız yapın ban yersiniz her türlü kalıcı güvenilir hile yoktur piyasada hepsi ban yiyor

Üye
6 HİZMET YILI
MH UI New Beta dan indirdim XFProject8 isminde yonetici acıyorum önceden böyle olmuyordu şmdi boyle oluyo antivürsler kapalı discord nereden giricem

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hileye başlamanın en buyuk gerekcesı hıle kullananlar değilmi artık hılesı ıyı olan kazanıyor , varsa kullanmam diyen babayiğit eli öpülmeli bence

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hileyi azaltacağı birşey yok hile kullanan kişiler zaten ban riskini göze alıp kullanıyor hileye devam

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kill cam'de çok delay var ama çoğu şey belli olmuyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hileyi azaltacağı birşey yok hile kullanan kişiler zaten ban riskini göze alıp kullanıyor, göze almalı en azından. Killcam sadece Pubg ye özgü değil sadece ona yeni geldi eski yeni birçok online oyun hali hazırda killcam kullanmakta genelde Killcam mevzusu olduğunda Esp den çok Radar hilesi kullanılır yapılan en büyük yanlış Esp yi ullanmak oluyor bu durumda adamın hangi konumda olduğunu bildiğiniz için istediğiniz kadar belli etmeyeyim diyorsunuz ama psikolojik olarak onun orada olduğunu bildiğinizden sanki yerini bilmiyormuşsunuz gibi oraya gidip genede belirli vuruşlar sergiliyorsunuz. Hileyi azaltmada engel olacaktır ama rage gidenler için legit gidip fazla belirgin oynamayanlar için pek sanmıyorum.
aynen öyle çok mantıklı bir açıklama bende katılıyorum suan bu hangi oyun hangi hile olursa olsun ban yeme riskni göze alarak kullanıyoruz tek yapabilceğimiz legit bir şekilde ve dikkatli oynamak ...

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
güzel yapılmış bir güncelleme . fakat hile kullanmanın önüne gecileceği pek mümkün değil. ban atsa ne olacak başka bir hesap acıp devam edeceğiz :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sadece Steam Pubg'ye benzetme çalışıyorlar. Yoksa kill cam'ın falan çok yararı olacağını düşünmüyorum hile ile mücadeleye

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hile candır gerisi yalandır. ban yeriz başka hesapla oynarız. hileyi ana karakterde çalıştırmayız

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ghost hack ları etkilemeyecek bir yeni update vıp hilelere hiç birşey olmayacak zaten gözükmeden vuruyorlar free hileler zaten hep ban riski taşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...