123
Uzman Üye
naah, the new deathcam sucks, almost no one use the damn thing (I dont even know it's added :/)
dogru diyon usta
Üzgünüm ancak hiç azaltacağını sanmıyorum.
aynen öyle çok mantıklı bir açıklama bende katılıyorum suan bu hangi oyun hangi hile olursa olsun ban yeme riskni göze alarak kullanıyoruz tek yapabilceğimiz legit bir şekilde ve dikkatli oynamak ...Hileyi azaltacağı birşey yok hile kullanan kişiler zaten ban riskini göze alıp kullanıyor, göze almalı en azından. Killcam sadece Pubg ye özgü değil sadece ona yeni geldi eski yeni birçok online oyun hali hazırda killcam kullanmakta genelde Killcam mevzusu olduğunda Esp den çok Radar hilesi kullanılır yapılan en büyük yanlış Esp yi ullanmak oluyor bu durumda adamın hangi konumda olduğunu bildiğiniz için istediğiniz kadar belli etmeyeyim diyorsunuz ama psikolojik olarak onun orada olduğunu bildiğinizden sanki yerini bilmiyormuşsunuz gibi oraya gidip genede belirli vuruşlar sergiliyorsunuz. Hileyi azaltmada engel olacaktır ama rage gidenler için legit gidip fazla belirgin oynamayanlar için pek sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?