Pubg mobile güvenli esp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
S.a
Ben pubg mobilde esp yi cift bilgisayarda kullaniyorum .birinden ana hesaba giriyorum digerinden baska bir hesaba baska hesaptan kendi hesabimi izleyici modundan izliyorum .izleyici modu actigim pcye hileyi aciyorum oyle cift ekrandan izliyorum
Hile actigim hesapta ztn hic oynamadigim icin ban yemiyordu ama son zamanlarda hangi hileyi acarsam aciyim 1 gune 10 yil ban atiyor dego vnhac memory hepsini denedim
Izleyici modundan ban atmayn hile bilen varmi en azindan 2 gaffa idare eteyine yeteryeni hesap acinxa kademe farkindan izlenmiyor onuda kasmak gerekiyr

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hilelere güncelleme gelmesi lazım güncelleme bekle

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende Pubg memory a.mayı düşünyordum iyi söyledin. Bandan kurtardın :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Çok belli edilmediği sürece elmas a kadar çıkıyorsun ama sonra ban atıyor ama hileye bir güncelleme şart çünkü ne kadar belli etmesen etme çok fazla ban atmaya başladı en son güncellemede 11. sezon rahat geçti

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Belli etmek degilki hileyi actigim hesaptan oyun oynamiyorum izleyici moduna girip izliyorum sadece izleyici modundan kullanmama ragmen ban atiyor
Post automatically merged:

Ayrica memory izleyici modunda calismiyor sebebini bilen varmi

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yan ekran da izlemiş olman da ban sorununu çözmez ban atmayan hile olmaz genelde kendi kullanımınızdan dolayı ban yersinız

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ban atmayan hile tabiki olmazda eskiden kullanirdik cok belli edersek yerdik 10 sezonda vn hax ile 5200 kupaya kadar ciktm report yiye yiye bani yemisimdir
Ama simdi durum farkli hile actgim hesap oyun oynamamasina ragmen yiyor
Artik oyun espyi bile direk algiliyor istet oyna ister oynama belli et etme fsrk etmiyor
(Ana hesapta ban sorunu yok)

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
I guess there's no safe cheating there mate, any cheating action would result in banning you randomly in any situation, some people get banned, some don't. It's just odds.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kardeş 10 tane hesap aç hergün birinden izle sürekli aynı hesaptan izlersen sistem yakalaybiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...