Pubg mobile sanırım güvenliği geliştirdiler, millet seri seri ban yemeye başladı. Daha öyle hoplayana, zıplayana, uçana çok çok nadir rastlıyorum. Üstelik geçen sezon ara ara aim açmama rağmen banlanmayıp yeni sezonda banlanırken, bu sezon kesinlikle aim açmama rağmen ve üstelik izlemeye dikkat etmeme rağmen, kill sayısını maksimum 10 da tutma rağmen 3 aylık ban yedim. Demek ki artık eskisi gibi at koşturulamıyor.
Valla dostum son hesabım dediğüm gibi 1 hafta dayandı. Aim yok,sadece izleme var. Onada itinayla dikkat ettim hatta. Maksimum killim 10. Kurallara uymadığınız için banlandınız diyor,direk 3 ay verdi. Daha geçen sezonu 17-18 kille aim karışık oynadığım hesap ise sezon sonu ban yemişti. Bir şeyleri iyileştirdiler diye düşünüyorum. Arkadaşlarsaki durumda böyle valla.
Büyük oranda hilelileri yakalamaya başladılar, bu sadece memory hack için değil hepsinde aynı durum var. İşin kötüsü aimi falan geçtim sadece espden dolayıda ban yeniyor. Hile kullanımını engelleyemediler ama yakaladığını götürüyorlar.
Bir hafta dört tane hesabımı banladılar. BattlEye – The Anti-Cheat bir değişiklik yapmışlar kesinlikle yapmışlar istediğiniz kadar belli etmeyin aim bot kullanmayın fark etmiyor. Sırf ban yememek için bir iki tane bot vurmuştum birinci falan da olmadım hiç iki gün içerisinde ban attılar bot gibi oynamama rağmen maalesef sistem yakalıyor ESP gibi şeylerin değiştirildiğini vs fark ediyor. Yeni güvenlik durumuna göre bir hile çıkmazsa oyun temiz kalacak gibi. Bu arada bütün hileler de aynısı oluyor olmayan yok en fazla beş gün içerisinde banlanıyorsunuz..
Güzel kardeşim herkes oyuna girdiği zaman böyle şeylere denk geliyor fakat o gördüğün oyuncu bir kaç saat içerisin de 3 ay olarak yasaklanıyor. Zaten hiç kimse hile açar açmaz ban yemiyor hileyi açıyorsun bir iki oyun oynuyorsun sistem seni yakalıyor önce bunu idrak etmek lazım..