Pubg Mobile Güvenlik Sistemi Gelişti Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Pubg mobile sanırım güvenliği geliştirdiler, millet seri seri ban yemeye başladı. Daha öyle hoplayana, zıplayana, uçana çok çok nadir rastlıyorum. Üstelik geçen sezon ara ara aim açmama rağmen banlanmayıp yeni sezonda banlanırken, bu sezon kesinlikle aim açmama rağmen ve üstelik izlemeye dikkat etmeme rağmen, kill sayısını maksimum 10 da tutma rağmen 3 aylık ban yedim. Demek ki artık eskisi gibi at koşturulamıyor. :)

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
geliştiremediler hala sistemleri çöp bro dün gece karşıma 3x zıplayan adam geldi canı da gitmiyor şansıma kullanmayı bilmiyormuş rahat öldürdüm

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valla dostum son hesabım dediğüm gibi 1 hafta dayandı. Aim yok,sadece izleme var. Onada itinayla dikkat ettim hatta. Maksimum killim 10. Kurallara uymadığınız için banlandınız diyor,direk 3 ay verdi. Daha geçen sezonu 17-18 kille aim karışık oynadığım hesap ise sezon sonu ban yemişti. Bir şeyleri iyileştirdiler diye düşünüyorum. Arkadaşlarsaki durumda böyle valla.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oyunda hile azaldı evet

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Büyük oranda hilelileri yakalamaya başladılar, bu sadece memory hack için değil hepsinde aynı durum var. İşin kötüsü aimi falan geçtim sadece espden dolayıda ban yeniyor. Hile kullanımını engelleyemediler ama yakaladığını götürüyorlar. :D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bir hafta dört tane hesabımı banladılar. BattlEye – The Anti-Cheat bir değişiklik yapmışlar kesinlikle yapmışlar istediğiniz kadar belli etmeyin aim bot kullanmayın fark etmiyor. Sırf ban yememek için bir iki tane bot vurmuştum birinci falan da olmadım hiç iki gün içerisinde ban attılar bot gibi oynamama rağmen maalesef sistem yakalıyor ESP gibi şeylerin değiştirildiğini vs fark ediyor. Yeni güvenlik durumuna göre bir hile çıkmazsa oyun temiz kalacak gibi. Bu arada bütün hileler de aynısı oluyor olmayan yok en fazla beş gün içerisinde banlanıyorsunuz..

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
geliştiremediler hala sistemleri çöp bro dün gece karşıma 3x zıplayan adam geldi canı da gitmiyor şansıma kullanmayı bilmiyormuş rahat öldürdüm

Güzel kardeşim herkes oyuna girdiği zaman böyle şeylere denk geliyor fakat o gördüğün oyuncu bir kaç saat içerisin de 3 ay olarak yasaklanıyor. Zaten hiç kimse hile açar açmaz ban yemiyor hileyi açıyorsun bir iki oyun oynuyorsun sistem seni yakalıyor önce bunu idrak etmek lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...