Depo Pubg Mobile Hack Announcement

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Ağa canınızı yırım oyuna gıremıyom hıleye alışmışım hayırlısı süre ne kadar bekleriz

Üye
7 HİZMET YILI
LeftSpace
hocam bu adamın sitesi bişeyi yokmu alabilceğimiz parasını verelim emeği boşa Gitmesin Sende çıkar Hile paralı yap sendende alırız sorun yok Ama Suan ihtiyaç var

Üye
9 HİZMET YILI
Beyler bu hilenin orj yapımcısı kim ? Yani Kim çıkarıyor bu hileyi, orj sahibi kim ?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
boşverin arkadaşlar kendi hilemizi bekleyelim umarım ban konusunda bi sıkıntı yaşanmaz ve bu sbyte tın hilesi kastırmıyordu bzim hile kastırmaz umarım

Üye
7 HİZMET YILI
Git Araştır Bul Ben sana söylemem ama

Ben bu site sayesinde buldum hileyi. Bende şunu söylüyorum ; forumda ki arkadaşlar hileyi yaptıkları zaman kendilerine hem bu mecrayı hemde o hileyi bulmam da yardımcı oldukları için kendilerine destek olacağım. Şimdi de soruyorum bilgisi olan bir arkadaş varsa eğer diğer yapımcıdan ücreti mükabilinde satın almak istiyorum. Kötü birşey söylemiyorum ki?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bence boş yorumlara gerek yok adamlar uğraşıyor işte geldiği zaman açıklanacak hem bedava hile kullanıyorsunuz hemde caz yapıyorsunuz. Gidin bakalım farklı sitelere adamlar parasız hilenin h sini vermez. Bekliyoruz biz reis ellerinize sağlık. Bu seferki hilenin renkleri daha iyi olmuş ama aimbotu bozulmasın lütfen çok iyiydi :)

Üye
7 HİZMET YILI
inan cracck yapsanız yeni hile yapacağınıza daha az uğraşırsınız destekse veririz blader

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Reis tek isteğim fps sorunu olmasın

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kolay gelsin reis,acele etmeyin sakin sakin yapın

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Thanks

Üye
7 HİZMET YILI
Acaba hilenin yapımcısı kimdi öğrenme şansımız varmı ?

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
kardeş konuda hilenin yapimcisinin ismini yazmamissin, millet hilenin yapimcisini merak ediyor. yazilan seyleri herkes okuyup anliyor, aklina gelen soruyu soruyor. soruya düzgün cevap vermediginiz icin surekli ayni seyler soruluyor. :D
Bende sana diyorum ki . sitemizde reeklam yapmak yasaktır neyini anlamıyosun güzel kardeşim ? hayır toplu bi ban falan mı atmamız gerekiyor anlamanız için. :brainfree::brainfree:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...