Tamam işte parası neyse verelim o arkadaştan alalım. Burada ki kardeşlerimiz de hileyi çıkarttıklarında onlara da destekte bulunurum benim açımdan problem yok.
LeftSpace
hocam bu adamın sitesi bişeyi yokmu alabilceğimiz parasını verelim emeği boşa Gitmesin Sende çıkar Hile paralı yap sendende alırız sorun yok Ama Suan ihtiyaç var
Ben bu site sayesinde buldum hileyi. Bende şunu söylüyorum ; forumda ki arkadaşlar hileyi yaptıkları zaman kendilerine hem bu mecrayı hemde o hileyi bulmam da yardımcı oldukları için kendilerine destek olacağım. Şimdi de soruyorum bilgisi olan bir arkadaş varsa eğer diğer yapımcıdan ücreti mükabilinde satın almak istiyorum. Kötü birşey söylemiyorum ki?
Bence boş yorumlara gerek yok adamlar uğraşıyor işte geldiği zaman açıklanacak hem bedava hile kullanıyorsunuz hemde caz yapıyorsunuz. Gidin bakalım farklı sitelere adamlar parasız hilenin h sini vermez. Bekliyoruz biz reis ellerinize sağlık. Bu seferki hilenin renkleri daha iyi olmuş ama aimbotu bozulmasın lütfen çok iyiydi
kardeş konuda hilenin yapimcisinin ismini yazmamissin, millet hilenin yapimcisini merak ediyor. yazilan seyleri herkes okuyup anliyor, aklina gelen soruyu soruyor. soruya düzgün cevap vermediginiz icin surekli ayni seyler soruluyor.
kardeş konuda hilenin yapimcisinin ismini yazmamissin, millet hilenin yapimcisini merak ediyor. yazilan seyleri herkes okuyup anliyor, aklina gelen soruyu soruyor. soruya düzgün cevap vermediginiz icin surekli ayni seyler soruluyor.
Bende sana diyorum ki . sitemizde reeklam yapmak yasaktır neyini anlamıyosun güzel kardeşim ? hayır toplu bi ban falan mı atmamız gerekiyor anlamanız için.