Belki güncellemeye alınmıştır belli olmaz gerçi güncelleme için çok geç kalındı belki yeni sezonla birlikte güncellerler. Tam olarak bende bilmiyorum güncelleme olacağını ama birden fazla kişide sorun olmaya başlamış. Var bişeyler anlamadık ama.denedim bunuda reset attım pc ye yok hile ile ilgili bir sorun var
Çözüm beklemek kardeşim sen beklicen geliştiriciler çözecek güncellicekler.çözüm bulan yazabilir mi?
kardeşim bariz belli ederek oynarsan yersin evet rapor edildiğin zaman artık bakıyorlarhileden dolayı ban yıyen varmı ?
Kanka duvarı izlersen recoili bariz kullanırsan hatta kullanırsan ban yersinanladım teşekkürler
adam pubg mobile diyor sen valorant diyosun konuyla ne alakası var şimdi bununArkadaşlar valorant oynuyorsanız vanguard var anti cheati bunu kapatın pcnizde arkada çalışıyor bazen ben de böyle çözüldü
Pubg mobile oynuyorum ben de valorant pcde arkada vanguard açık kalıyor ve pubg mobile hilesini de engelliyor ben böyle çözdüm sorunumuadam pubg mobile diyor sen valorant diyosun konuyla ne alakası var şimdi bunun
50 mesaja tamamlayıp bi onaylı üye olduktan sonra denermisinHileyi açtığımda esp radar aim falan çalışmıyor f6 yapmama rağmen Biri yardımcı olabilir mi?