fells badzaten yeni güncellendi bence dikat etmek lazım
guest hesabını sıfırlaman lazım spoofer kullan sıfırla.bu sitede var.ARKAdaşlar ben iki yada 3 gün oynadıktan sonra sürekli ban yiyorum.
aim kullanmıyorum. ama yine de bandan bir türlü kurtulamadım.
iki kere pc ye format attım. iki gün önce açtığım hesapla da sadece item görmeyi açtım.
adam görmeyi bile kapatmama rağmen ban yedim. en fazla iki yada üç gün anca sonucu mutlaka ban.
onaylı üyeden de genel den de ban yiyorum sebebi ne olabilir. Valla ha hesap açmaktan sıkıldım.
Acaba uzun saatler oynuyoruz ondan mı diyeceğim ama ne alaka diyecek çokhep
hepimız saatlerce oynuyoz gecen senede cok oynadık hıc ban yemedıkAcaba uzun saatler oynuyoruz ondan mı diyeceğim ama ne alaka diyecek çok gibi
haklısın bende bu sefer anlamadım hıc bellı bıle etmıyordukpubg mobil işi sıkı tutmuş
ıslemcı kaynaklı ban atıyolar bende yedım 2 kere sora 10 yıl dıkketlı olbugün bende 10 dk ban yedım malesef güncelleme şart bencede
tek caresı ezpugm guncelenmesı gıren banı yerARKAdaşlar ben iki yada 3 gün oynadıktan sonra sürekli ban yiyorum.
iki kere pc ye format attım. iki gün önce açtığım hesapla da sadece item görmeyi açtım.
adam görmeyi bile kapatmama rağmen ban yedim. en fazla iki yada üç gün anca sonucu mutlaka ban.
onaylı üyeden de genel den de ban yiyorum sebebi ne olabilir. Valla ha hesap açmaktan sıkıldım.
zaten komple pubg kaldıracan herseyı sıl sıfırdan yukle abdatan sılmeyı unutma kayıt defterınıde unutmaBir kez ban yediğiniz zaman kullandığınız emülatör'ün cihaz ID'si kontrol altına alınıyor ve yeni hesaplarınız kısa süre içerisinde banlanıyor. Site üzerindeki PUBG Mobile Device Unbanner v1.0 yazılımını kullanarak sorununuzu çözebilirsiniz. Eğer etki etmezse, temiz bir windows ve PUBG Mobile kurulumuna ihtiyacınız var demektir.
gıren banı yer ben su an gırmıyom sahsenzaten yeni güncellendi bence dikat etmek lazım
aynen dogrudur ama spofer acması lazım sonradan dıger acması lazımPUBGM UNBAN [SPOOFER] knk bunu acman gerekli ilk basta sonra normal hileyi açacan
Post automatically merged:
ya da şey yapabilir silsin sonra loaderi indirip PUBGM UNBAN [SPOOFER] nunu basta acıp digerini acabilir degil mi
ezpugm guncellenmesı lazım naparsan yap banı yersin bu vazıyetteaynen dogrudur ama spofer acması lazım sonradan dıger acması lazım
hile kalitesizdir knkmARKAdaşlar ben iki yada 3 gün oynadıktan sonra sürekli ban yiyorum.
After Ban Your UID Emulator Read ID Of Disk
to Solve It
Every Open Gameloop Clear (Temp - %temp% - Prefetch)
aynen öylenaparsan yap yıyorsun
Post automatically merged:
tek care yenı bır gunceleme