Üye
normali acmalısın knk
az once ıslemcı kanaklı 10 dakıka ban yedım laptopu sıfırladım dikket edin sorası 10 yıl gibi gozukuyor1 2 haftadır kullanıyorum gayet safe oynamama ragmen ban fılan yemedım sadece dun 10dk ban attı ondan baska bırsey olmadı
spoofer kullanmayı denedinmi ?ARKAdaşlar ben iki yada 3 gün oynadıktan sonra sürekli ban yiyorum.
aim kullanmıyorum. ama yine de bandan bir türlü kurtulamadım.
iki kere pc ye format attım. iki gün önce açtığım hesapla da sadece item görmeyi açtım.
adam görmeyi bile kapatmama rağmen ban yedim. en fazla iki yada üç gün anca sonucu mutlaka ban.
onaylı üyeden de genel den de ban yiyorum sebebi ne olabilir. Valla ha hesap açmaktan sıkıldım.
onun yerıne spoofer kullansaydın format atmana gerek kalmazdıaz once ıslemcı kanaklı 10 dakıka ban yedım laptopu sıfırladım dikket edin sorası 10 yıl gibi gozukuyor
var var ya pubg komple temızlecen yada sıfırlıcan bır kere ban yedıysen artık sansın yok 10 yıla dayanır bu is benım fikrim ezpugm kesin olarak guncellenmesi tek cözüm buonun yerıne spoofer kullansaydın format atmana gerek kalmazdı
hıle safe kardesım ban atması cok zor ama ıste dırek adamların ustune gıdersen ızlenmeye dusersın oda sıkıntı ban yersın hıleyı bellı etmeden oyynamayı dene kardesımARKAdaşlar ben iki yada 3 gün oynadıktan sonra sürekli ban yiyorum.
iki kere pc ye format attım. iki gün önce açtığım hesapla da sadece item görmeyi açtım.
adam görmeyi bile kapatmama rağmen ban yedim. en fazla iki yada üç gün anca sonucu mutlaka ban.
onaylı üyeden de genel den de ban yiyorum sebebi ne olabilir. Valla ha hesap açmaktan sıkıldım.
konu acıp ss atarsan yardımcı olabılırımYeniden başlat hatası veriyor Neden olduklarını bilen var mı Ben her şeyden anlarım bunu bilmiyorum
yaklaşık 2 yıl kulandım hiç ba n yemedim son zamanlarda sürekli engel atılıyorpubg mobile'den bir kere ban yediğiniz zaman yeni hesaplarınız flaglenir. Ek olarak eğer ziyaretçi hesabını kullanarak ban yediyseniz yeni ziyaretçi hesabı kullanamazsınız. Bu flag yüzünden hile güvenli olsa bile yine de ban yersiniz. Bundan dolayı gameloop aygıt id'nizi değiştirmeniz yani spooflamanız gerekiyor.
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-device-unbanner-v1-0.245914/
ip olarak kara listeye düşmüş olabilirsin dostumARKAdaşlar ben iki yada 3 gün oynadıktan sonra sürekli ban yiyorum.
Arkaşla rpubg spooferle were pc ye format attım. iki gün önce açtığım hesapla da sadece item görmeyi açtım.
adam görmeyi bile kapatmama rağmen
zpubg farkı nedirnormali acmalısın knk
Arkadaşlar spooferle ezpubg farkı nedir