Checking new version
Downloading new update
Download Complete
GetLastError: 02
i tried to use vpn and connect to turkey, but nothing is change, the loader still says the same. Anyone have done this issue before? or anyone know how to solve it?
Checking new version
Downloading new update
Download Complete
GetLastError: 02
i tried to use vpn and connect to turkey, but nothing is change, the loader still says the same. Anyone have done this issue before? or anyone know how to solve it?
biride teşekkür edeymiş be adamlar belese veriyor ustune birde yok oyle olsaydı yok boyle olsaydı ole olsaydı odamda zaten onu öyle yapardı demeki öyle işlemiyor.
kendi adıma teşekkürler.
Hocam inçle bir alakası yok gibi. Çözünürlükle bir alakalı durum olur olursa. Bakarız önümüzdeki günlerde Leftspace ya da rexy uygun görürse scale eklerler. Feedback için teşekkürler, iyi forumlar.
Valla hocam, pubg mobile hilesini çok uzun zamandır kullanan birisiyim.Hatta siteden sadece bu hileden faydalandım diyebilirim ama hilenin en büyük eksikliği bu. Çünkü düşmanlar üzerinde gözüken isimleri düşmanın vücudunun önüne geçiyor, ateş etmeye çalışsan veya adamın yerini bakayım desen vücudunu göremiyorsun. Göremediğin gibi nişan almanda zorlaşıyor. Belki çözünürlüklede alakalıdır, şahsen düşman isimleri özelliğini gereksiz görüyorum. Sadece botlar için üzerlerinde bir renk gözükse,adam mı botmu gibisinden fazlasıyla yeter. Yine sevenleri vardır dersek en azından bu isimleri açılıp kapatılabilir yaparsanız sevinirim. Gerçekten kullanış oluyor benim gibileri için.
Hocam uslübum bozuk değil, sadece hileyle alakalı olumsuz eleştiride bulundum. Bunu defalarca yapmama rağmen bak sadece bir yöneticiden dönüş aldım, bundan öncede bu istede bulunduydum ama burası dere gibi yorum akıyor, arada kaynıyor. Bir noktadan sonra insan biraz bozuluyor. Yani bahsettiğiniz biraz "kıbarlık eksikliği" aynı yorumu farklı zamanlarda yapmama rağmen ilgili mercilerin görmemesi veya önemsememesinin getirdiği bir alınganlıktan gelebilir. Kimin haklı kimin haksız olduğunun önemi yok yani..