Üye
4 HİZMET YILI
I have new problem that i have never seen before.

Checking new version
Downloading new update
Download Complete
GetLastError: 02

i tried to use vpn and connect to turkey, but nothing is change, the loader still says the same. Anyone have done this issue before? or anyone know how to solve it?

Yazılım Mühendisi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
I have new problem that i have never seen before.

Checking new version
Downloading new update
Download Complete
GetLastError: 02

i tried to use vpn and connect to turkey, but nothing is change, the loader still says the same. Anyone have done this issue before? or anyone know how to solve it?
please download new MemoryUI
Post automatically merged:

galiba hile external e dönmüş durumda

Üye
4 HİZMET YILI
after clicking LOAD on hack page, nothing happening.. what do i do?

Üye
4 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hıle mh loader delete yapmıyo herkezde aynı mı

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
biride teşekkür edeymiş be adamlar belese veriyor ustune birde yok oyle olsaydı yok boyle olsaydı ole olsaydı odamda zaten onu öyle yapardı demeki öyle işlemiyor.
kendi adıma teşekkürler.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
neden xfproject dosyasını açınca farklı uygulama çıkıyor (ebd) ve hileyi çalıştıramıyoruz

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ban yedirmeyen hile ilk defa görüyorum elinize sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
how to turn off object (None) [6000m], it makes me very difficult to aimbot???

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
21H1 sürümde is derlemesi 19043.1110 sorunsuz çalışıyormu hile

Son düzenleme:
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam inçle bir alakası yok gibi. Çözünürlükle bir alakalı durum olur olursa. Bakarız önümüzdeki günlerde Leftspace ya da rexy uygun görürse scale eklerler. Feedback için teşekkürler, iyi forumlar.
Valla hocam, pubg mobile hilesini çok uzun zamandır kullanan birisiyim.Hatta siteden sadece bu hileden faydalandım diyebilirim ama hilenin en büyük eksikliği bu. Çünkü düşmanlar üzerinde gözüken isimleri düşmanın vücudunun önüne geçiyor, ateş etmeye çalışsan veya adamın yerini bakayım desen vücudunu göremiyorsun. Göremediğin gibi nişan almanda zorlaşıyor. Belki çözünürlüklede alakalıdır, şahsen düşman isimleri özelliğini gereksiz görüyorum. Sadece botlar için üzerlerinde bir renk gözükse,adam mı botmu gibisinden fazlasıyla yeter. Yine sevenleri vardır dersek en azından bu isimleri açılıp kapatılabilir yaparsanız sevinirim. Gerçekten kullanış oluyor benim gibileri için.
Post automatically merged:

uslubünüze dikkat ederek konuşun biraz daha nazik söyliyebilirdiniz haklısınız ama kibar söylesenizde anlayacaktır.
Hocam uslübum bozuk değil, sadece hileyle alakalı olumsuz eleştiride bulundum. Bunu defalarca yapmama rağmen bak sadece bir yöneticiden dönüş aldım, bundan öncede bu istede bulunduydum ama burası dere gibi yorum akıyor, arada kaynıyor. Bir noktadan sonra insan biraz bozuluyor. Yani bahsettiğiniz biraz "kıbarlık eksikliği" aynı yorumu farklı zamanlarda yapmama rağmen ilgili mercilerin görmemesi veya önemsememesinin getirdiği bir alınganlıktan gelebilir. Kimin haklı kimin haksız olduğunun önemi yok yani..

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hile konusunda bu oyunda çok iyisiniz, bu kadar geniş çaplı hile muazzam gözüküyor