bir buçuk aydır sorunsuz hile kullandığım RP aldığım hesabım 3 ay ban yedi (10 yıl değil). neden acaba
neden 10 yıl değil de 3 ay yediğini merak ediyorum
ve neden bir buçuk aydır ban yemediğimi merak ediyorum
(hileyi çatır çıtır kullanıp As'a kadar çıkmıştım geçen sezon. Bu sezon da Taç'taydım.)
bir buçuk aydır sorunsuz hile kullandığım RP aldığım hesabım 3 ay ban yedi (10 yıl değil). neden acaba
neden 10 yıl değil de 3 ay yediğini merak ediyorum
ve neden bir buçuk aydır ban yemediğimi merak ediyorum
(hileyi çatır çıtır kullanıp As'a kadar çıkmıştım geçen sezon. Bu sezon da Taç'taydım.)
Dün gelen loader güncellemesiyle birlikte loaderi otomatik kapatıp silme fonksiyonunda sıkıntı çıkmış. Onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Eğer arkadaş mhui loaderi kendi eliyle kapatmadıysa flaglenmiş olabilir. 10-15 dk önce problemi giderdik, sıkıntısız devam edebilirsiniz. Hile neredeyse 2 aydır undetected, ban yiyen 2-3 kişi var. Ban yiyen arkadaşlarda emülatör idlerini spooflayıp devam edebilirler. Eğer spooflamazlarsa hep ban yerler. (İnternetten nasıl yapacağınızı araştırabilirsiniz.) İyi forumlar.
Dün gelen loader güncellemesiyle birlikte loaderi otomatik kapatıp silme fonksiyonunda sıkıntı çıkmış. Onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Eğer arkadaş mhui loaderi kendi eliyle kapatmadıysa flaglenmiş olabilir. 10-15 dk önce problemi giderdik, sıkıntısız devam edebilirsiniz. Hile neredeyse 2 aydır undetected, ban yiyen 2-3 kişi var. Ban yiyen arkadaşlarda emülatör idlerini spooflayıp devam edebilirler. Eğer spooflamazlarsa hep ban yerler. (İnternetten nasıl yapacağınızı araştırabilirsiniz.) İyi forumlar.
Sadece eşleşme ile oynanırsa veya eşleşme kapatılıpta oynanırsa 3 ay veya 10 yıl ban ile karşılaşılmaz. Sürekli olarak aynı kişilerle oynanırsa takımdan biri 10 yıl, geri kalanı ise 1 hafta ban yer. Aklınızda bulunsun canlar
bunedir arkadaşım ya elmas kademesindeyim hile olduğum halde sürekli - yiyorum böyle birşey olabilirmi aimbot çok pasif yapılmış bir yerden sonra hiç iş yapmıyor sıkılan kurşunlar kafa üstünden geçip gidiyor adama gitmiyor bile hilenin bir anlamı kalmıyor böyle oluncada elmas veya taçta ya pro lar yada başka hileciler geliyor onlara karşı birşey yapılmıyor bu hileyle çok yetersiz kalmış aimbot tarayarak sıktığım anda bayıltması lazım direkt
bunedir arkadaşımızda ya elmasında yaştayken - yiyorum böyle olabilirim ama aimbot çok alımlı olan bir yerden sonra hiç işlenmemiş olan kurşunlar kafadayken gidiyor adama gidecek ya başka prolar ya da geliyorlara giderken adama gidecek ya da başka prolar ya da geliyorlara gideceklerine hedefle gelmiyor buylayla çok yetenekli olan aimbotlar üzerinde düşünenlerle sevkedildiğimda bayıltılması direkt olarak
ID spoofladım. yeniden hesap kurdum. sadece MemoryHackers hilesi kullanarak 3 maç oynadıktan sonra 4. maçın içindeyken 10 yıllık ban yedim. bir şeyler var ama ne bilemiyorum.