disable all antivirusI used to use this cheat, but after there were some updates of my windows 10 now it always failed to load. can anyone help me?
knk sen başka bişiden yemişsin bug mı kullandın bide yeni hesap açıp girebilirsinbir buçuk aydır sorunsuz hile kullandığım RP aldığım hesabım 3 ay ban yedi (10 yıl değil). neden acaba
neden 10 yıl değil de 3 ay yediğini merak ediyorum
ve neden bir buçuk aydır ban yemediğimi merak ediyorum
(hileyi çatır çıtır kullanıp As'a kadar çıkmıştım geçen sezon. Bu sezon da Taç'taydım.)
Dün gelen loader güncellemesiyle birlikte loaderi otomatik kapatıp silme fonksiyonunda sıkıntı çıkmış. Onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Eğer arkadaş mhui loaderi kendi eliyle kapatmadıysa flaglenmiş olabilir. 10-15 dk önce problemi giderdik, sıkıntısız devam edebilirsiniz. Hile neredeyse 2 aydır undetected, ban yiyen 2-3 kişi var. Ban yiyen arkadaşlarda emülatör idlerini spooflayıp devam edebilirler. Eğer spooflamazlarsa hep ban yerler. (İnternetten nasıl yapacağınızı araştırabilirsiniz.) İyi forumlar.knk sen başka bişiden yemişsin bug mı kullandın bide yeni hesap açıp girebilirsin
also, make sure you disable the "Secure Boot" in BiosI used to use this cheat, but after there were some updates of my windows 10 now it always failed to load. can anyone help me?
Reis emülatör ID spooflamak ne demek bulamadım bir türlü. İnternette de araştırdım. Özetle ne yapılması gerektiğini söylersen çok seviniriz.Dün gelen loader güncellemesiyle birlikte loaderi otomatik kapatıp silme fonksiyonunda sıkıntı çıkmış. Onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Eğer arkadaş mhui loaderi kendi eliyle kapatmadıysa flaglenmiş olabilir. 10-15 dk önce problemi giderdik, sıkıntısız devam edebilirsiniz. Hile neredeyse 2 aydır undetected, ban yiyen 2-3 kişi var. Ban yiyen arkadaşlarda emülatör idlerini spooflayıp devam edebilirler. Eğer spooflamazlarsa hep ban yerler. (İnternetten nasıl yapacağınızı araştırabilirsiniz.) İyi forumlar.
make sure u delete and close loader.Got a 10yr ban today.
En büyük hile ESP'dir. Ben aimbot kullanmadığım halde S19 ve C1S1 fatih oldum. Sıralamadayım halen daha. Maçı almak biraz oynayışa bağlıbunedir arkadaşımızda ya elmasında yaştayken - yiyorum böyle olabilirim ama aimbot çok alımlı olan bir yerden sonra hiç işlenmemiş olan kurşunlar kafadayken gidiyor adama gidecek ya başka prolar ya da geliyorlara giderken adama gidecek ya da başka prolar ya da geliyorlara gideceklerine hedefle gelmiyor buylayla çok yetenekli olan aimbotlar üzerinde düşünenlerle sevkedildiğimda bayıltılması direkt olarak