- Yasaklandı
-
- #2,581
alakası yok hocam reportlamayla kolay kolay kimse kimseyi banlatamaz ben ne hileciler bildirdim zamanında hey gidi heey adamların hesapları şuan bile baktım hala duruyor ban yememiş. Benide çok bildirenler oldu hileden için ama hesabım şuan as oldu ve halen 1 kere bile ban yemedim10 yıl ban. reporttandır sanırım,
hilemi fix yedi. o zaman herkes banlanırdı zaten..alakası yok hocam reportlamayla kolay kolay kimse kimseyi banlatamaz ben ne hileciler bildirdim zamanında hey gidi heey adamların hesapları şuan bile baktım hala duruyor ban yememiş. Benide çok bildirenler oldu hileden için ama hesabım şuan as oldu ve halen 1 kere bile ban yemedim
Safe mi şuanhilemi fix yedi. o zaman herkes banlanırdı zaten..
daha önceden ban yemişliğin varmı bundan önce meselahilemi fix yedi. o zaman herkes banlanırdı zaten..
hayır 4. sezondan berı oynadıgım hesapdaha önceden ban yemişliğin varmı bundan önce mesela
As a kadar yükseldim diyorum hocam yorumları okumuyormusun safe tabi ne sandın hemde %100Safe mi şuan
bende as kademede yedım zatenAs a kadar yükseldim diyorum hocam yorumları okumuyormusun safe tabi ne sandın hemde %100
hocam kaç kill alıyordun maç başı acababende as kademede yedım zaten
kral denedim yine göstermiyorbende öyle bir sıkıntı yok silahların yerleri gözüküyor renklerinide ayarladım sorunsuz çalışıyor hocam sen en iyisi bi format at en temizi ozaman düzelir sorunun belki
Win10 x64 1607-21H1Bro I Got An Error
ok!
os version = Windows 10
Failed ! - Status : 0xC0000001
Press any key to continue
yok kanka önceki gibi ddeğil. mproject dosyasını çalıştırınca downloading new update yazıyor. cmd ekranı kapanıyor ve hile klasörüne xprojectf ve xproject.old.core dosyaları geliyor. xprojectf dosyasını çalıştırınca xwsu.exe diye bir cmd açıyor thread stopping (2) diye yazı geliyor üzerine yeni bir cmd açılıp ok! os windows 10 failed - status 0x0 falan şeklinde yazı geliyor altında press any key to continue yazıyor. oyun açıkken veya kapalıyken hile çalışmıyor bir tuşa basınca cmd kapanıyor. umarım anlatabilmişimdiro hata değil ki o şey çıktığında oyunun içine girince lobide enter tuşuna basacaksın işte
o hata değil ki o şey çıktığında oyunun içine girince lobide enter tuşuna basacaksın işte
Bro I Got An Error
ok!
os version = Windows 10
Failed ! - Status : 0xC0000001
Press any key to continue
burdakiler gibi hocamWin10 x64 1607-21H1
What is your window version?
cheat is not working in this windows version. just windows 20H2Win10 x64 1607-21H1
What is your window version?
Bu konuyu inceleyin çözüm burda.yok kanka önceki gibi ddeğil. mproject dosyasını çalıştırınca downloading new update yazıyor. cmd ekranı kapanıyor ve hile klasörüne xprojectf ve xproject.old.core dosyaları geliyor. xprojectf dosyasını çalıştırınca xwsu.exe diye bir cmd açıyor thread stopping (2) diye yazı geliyor üzerine yeni bir cmd açılıp ok! os windows 10 failed - status 0x0 falan şeklinde yazı geliyor altında press any key to continue yazıyor. oyun açıkken veya kapalıyken hile çalışmıyor bir tuşa basınca cmd kapanıyor. umarım anlatabilmişimdir
Post automatically merged:
burdakiler gibi hocam
Post automatically merged:
cheat is not working in this windows version. just windows 20H2
i didn't play my account for 3 days and I got banned on 29 July, I think the cause is people reported me because I got #40Berserker in Indonesia and 7kd without aimbot but haven't reached ace yet, it was stuck in crown II. The most possible reason of people being banned is because of reported,. So, good luck with ur hand guys.My friend ate 10years in lobby
zannetmem gene gene uğraşmazlar bencewin 11 versionu gelicek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?