Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
10 yıl ban. reporttandır sanırım,
alakası yok hocam reportlamayla kolay kolay kimse kimseyi banlatamaz ben ne hileciler bildirdim zamanında hey gidi heey adamların hesapları şuan bile baktım hala duruyor ban yememiş. Benide çok bildirenler oldu hileden için ama hesabım şuan as oldu ve halen 1 kere bile ban yemedim

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
alakası yok hocam reportlamayla kolay kolay kimse kimseyi banlatamaz ben ne hileciler bildirdim zamanında hey gidi heey adamların hesapları şuan bile baktım hala duruyor ban yememiş. Benide çok bildirenler oldu hileden için ama hesabım şuan as oldu ve halen 1 kere bile ban yemedim
hilemi fix yedi. o zaman herkes banlanırdı zaten..

Üye
5 HİZMET YILI
Bro I Got An Error

ok!
os version = Windows 10
Failed ! - Status : 0xC0000001
Press any key to continue

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
o hata değil ki o şey çıktığında oyunun içine girince lobide enter tuşuna basacaksın işte
yok kanka önceki gibi ddeğil. mproject dosyasını çalıştırınca downloading new update yazıyor. cmd ekranı kapanıyor ve hile klasörüne xprojectf ve xproject.old.core dosyaları geliyor. xprojectf dosyasını çalıştırınca xwsu.exe diye bir cmd açıyor thread stopping (2) diye yazı geliyor üzerine yeni bir cmd açılıp ok! os windows 10 failed - status 0x0 falan şeklinde yazı geliyor altında press any key to continue yazıyor. oyun açıkken veya kapalıyken hile çalışmıyor bir tuşa basınca cmd kapanıyor. umarım anlatabilmişimdir
Post automatically merged:

o hata değil ki o şey çıktığında oyunun içine girince lobide enter tuşuna basacaksın işte
Bro I Got An Error

ok!
os version = Windows 10
Failed ! - Status : 0xC0000001
Press any key to continue
Win10 x64 1607-21H1
What is your window version?
burdakiler gibi hocam

Win10 x64 1607-21H1
What is your window version?
cheat is not working in this windows version. just windows 20H2

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yok kanka önceki gibi ddeğil. mproject dosyasını çalıştırınca downloading new update yazıyor. cmd ekranı kapanıyor ve hile klasörüne xprojectf ve xproject.old.core dosyaları geliyor. xprojectf dosyasını çalıştırınca xwsu.exe diye bir cmd açıyor thread stopping (2) diye yazı geliyor üzerine yeni bir cmd açılıp ok! os windows 10 failed - status 0x0 falan şeklinde yazı geliyor altında press any key to continue yazıyor. oyun açıkken veya kapalıyken hile çalışmıyor bir tuşa basınca cmd kapanıyor. umarım anlatabilmişimdir

burdakiler gibi hocam

cheat is not working in this windows version. just windows 20H2
Bu konuyu inceleyin çözüm burda.

https://memoryhackers.org/konular/ezpubgm-errors-and-solutions.210067/

Üye
4 HİZMET YILI
My friend ate 10years in lobby :eek:
i didn't play my account for 3 days and I got banned on 29 July, I think the cause is people reported me because I got #40Berserker in Indonesia and 7kd without aimbot but haven't reached ace yet, it was stuck in crown II. The most possible reason of people being banned is because of reported,. So, good luck with ur hand guys.