Logitech G HUB yüklü ve altta acık aimbot da daha indir diye cıkıyor pc tekrar baslattım actım altta aldım olmadı sagalta acıp tekrar denedim olmadı sorunu bilen warmı esp vs digerleri calısıyor
Yok dostum g hubda degilmiş sorun gameloopu güncelledim pc yeniden baslattım g hub alta otamatik acıldı simdi sekmeme config ile kullanuyırum tek kelimeyle müq
Yok dostum g hubda degilmiş sorun gameloopu güncelledim pc yeniden baslattım g hub alta otamatik acıldı simdi sekmeme config ile kullanuyırum tek kelimeyle müq
Bende Sadece Sekmeme Config var. EzPUBGM ile Aimbot kapalı vaziyette oynuyorum. Toplamda 800den fazla maç attım bu şekilde ve hala ban yemedim.
Banlanan Arkadaşlar Pc Temizliğini Ve Legit Oynama Egzersizlerini İyi Yapsınlar...
hocam bende çalışmıyor
>MHLoader Deleted... >Failed status 0xc00000BB >press any kery to continue bu hatayı veriyor
2021-08x64 tabanlı Sistemlere yönelik Windows 10 Version 21H1 Toplu Güncelleştirme Önizlemesi şimdi bu güncellemeyi yapıyorum bu güncellemede çalışırmı ?
hocam bende çalışmıyor
>MHLoader Deleted... >Failed status 0xc00000BB >press any kery to continue bu hatayı veriyor
2021-08x64 tabanlı Sistemlere yönelik Windows 10 Version 21H1 Toplu Güncelleştirme Önizlemesi şimdi bu güncellemeyi yapıyorum bu güncellemede çalışırmı ?
MHLoader closed and deleted for security... This is not error
ERROR: Could not connect. HRESULT: 0x800c0005
SOMETHING WENT WRONG
Initialize Error !
Devam etmek için bir tusa basin . . .
hile açılıyor sıkıntı yokta item atama yapmaya çalıştığımda silahın üstüne gelip sağ tıkladığımda fare imleci yok oluyor neden olur yani silahları eklemiyor