Turbo Aow 7.1 Güncellemesinden Sonra Root Erişimi Vermediği İçin Root Gereken Programlar Düzgün Çalışmıyor Gameloop'ta. Bu Yüzden İd Changer Çalışmıyordur Kardeşim.device id changer neden çalışmıyor emilatör id değiştirecektim olmadı acaba programı fixledilermi
emilatör id değiştirmenin bir yolu yokmudur sürekli aynı id görünüyor resmen sabitlendi kaldı ya format bile atsam aynı ıd geliyor karşıma değişmiyor bi türlüTurbo Aow 7.1 Güncellemesinden Sonra Root Erişimi Vermediği İçin Root Gereken Programlar Düzgün Çalışmıyor Gameloop'ta. Bu Yüzden İd Changer Çalışmıyordur Kardeşim.
sanırım fazla abarttın hileyiKimliğim 34. seviyede yasaklandı. Bu hileleri uzun zamandır kullanıyorum.
Kanka ben şuan askerimde forumda bu hileyi kullanabilmek icin 50 mesaj filan lazim mi gecen sene lol icin arkadas 50 mesaj filan diyordu şuan varmisanırım fazla abarttın hileyi
Video Linki Paylaşmak Yasak Mıydı Hatırlayamadım. Benim İşime Yaramıştı; Sizle de Paylaşıyorum.emilatör id değiştirmenin bir yolu yokmudur sürekli aynı id görünüyor resmen sabitlendi kaldı ya format bile atsam aynı ıd geliyor karşıma değişmiyor bi türlü
My ID got ban in level 34. i am using this hacks from long time. but i think autoAim is detectable now. please make it more stronger. thanks
An toàn nhé bạnnó có đảm bảo an toàn k bị band nick không ad ?