Turbo Aow 7.1 Güncellemesinden Sonra Root Erişimi Vermediği İçin Root Gereken Programlar Düzgün Çalışmıyor Gameloop'ta. Bu Yüzden İd Changer Çalışmıyordur Kardeşim.
Turbo Aow 7.1 Güncellemesinden Sonra Root Erişimi Vermediği İçin Root Gereken Programlar Düzgün Çalışmıyor Gameloop'ta. Bu Yüzden İd Changer Çalışmıyordur Kardeşim.
emilatör id değiştirmenin bir yolu yokmudur sürekli aynı id görünüyor resmen sabitlendi kaldı ya format bile atsam aynı ıd geliyor karşıma değişmiyor bi türlü
emilatör id değiştirmenin bir yolu yokmudur sürekli aynı id görünüyor resmen sabitlendi kaldı ya format bile atsam aynı ıd geliyor karşıma değişmiyor bi türlü
s.a cümleten
300 sayfalık yorumların yaklaşık 100 sayfasını taradım bulamadım
sorunumu özetleyeyim inşallah yardımcı olabilirsiniz
1- loader rardan çıkarıp çalıştırıp enter yaptıktan sonra uygulama dosyası yani exe siliniyot
2- oyunu directx de açınca beyaz ekran oluyor opengl de menüyü göremiyorum
3 - oyunda hiçbir tuş yerinde değil tek tek kenfimmi ayarlamam gerekiyor
skeleton esp yi biraz daha geliştirebilirseniz çok iyi olurdu mesela kafasını çizebilirsiniz iskeletin çizgisinin incelik ve kalınlığını ayarlamalı falan yapabilirseniz tadından yenmez
uzun süredir kullanıyorum gerçekten başarılı hile.Bazı kötü yanları var tabi mesela aimbot tam olarak çalışmıyor zaten kullanmıyorum. (ücretsiz bir hileye göre aimbot olması ayrı tabii) esp arada bir gidiyor bunlar dışında gerçekten güzel elinize sağlık